tirsdag 8. mars 2011

Ting på gang...

Snart er våren her, de første vårtegn har vist seg i hagen, der snøklokkene er begynt å spire:))

Utenfor skjer det ting..kanskje er det noen som husker innlegget mitt om mine hageplaner i fjor? Nå er vi endelig kommet i gang, så det er alt annet enn vakkert utenfor, bare sørpe og skitt over alt, men det gjør ingenting, for nå bare gleder jeg meg over at vi er et steg videre:)Noe av det første vi gjorde var å fjerne gamle busker og trær..godt å få ryddet litt opp, men nye planter skal nok komme på plass..nedenfor huset på fremsiden er det utrolig lunt, så her skal vi plante frukttrær...
Kommer nok med oppdateringer fra hagen etter hvert...


Tusen takk for alle fine kommentarer!!
Har ikke vært flink til å verken besøke eller kommentere, men snart skal jeg ha noen vinterferiedager, så jeg håper det blir tid til koselige bloggrunder:)
Ha en riktig fin uke!!
Klem Anita

17 kommentarer:

 1. Hei! :)
  Veldig kjekt å sjå bilder av den flotte plassen dåke har og det fina huse! :)
  Hagen komme seg nok itte kvart ja;) Det blir nok kjempe fint!
  Takke for god service når eg var innom butikken i går. Alltid lika kjekt å både kikka og handla hos dåke:)

  Hilsen Renate (fra Tau.)

  SvarSlett
 2. ja, da er våren kommet lenger hos deg - Anita :o) Her er ikke antydning til snøklokker..
  Så spennende og deilig å være i gang utvendig :o) gleder meg til å følge prosjektet!
  Klem J.

  SvarSlett
 3. gurimalla- der var våren virkelig kommet langt. her ligger det fortsatt masse snø! åh, kjente jeg gledet meg veldig til våren dukker opp her på sørlandet også:) da går det fort mot sommer!

  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Herlige bilder, så kjekt å se blomstene spire:).
  Nydelig hus dere har:), spennende med uteplassen, gleder meg til å se:)
  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 5. Det blir spennende å følge prosjektet deres. Våren har kommet mye lenger hos dere, her er det fremdeles hvitt og glatt overalt, gleder meg til det blir bart og at blomstene titter frem. Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 6. Ja, her ser eg at våren er komt lengre hos deg enn her. Vi har fremdeles hagen full av is, men det er kanskje prisen for å bu høgt oppe i fjellsida ! Deilig å se når det begynner å spire. Men ikkje noe særlig vår ute nå, det regner og blåser noe voldsomt.
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 7. Vilka härliga vårbilder du bjuder oss på idag.
  Kram Annika

  SvarSlett
 8. Hei!
  Gøy å planlegge hage, og planter. Kjekt og arbeide med, selv om det er litt skittsomt.
  Vi var forbi deres trakter, og svippet innom Ølen, og deres butikk. Utrolig lekker butikk, og et vareutvalg som treffer helt hjem hos meg. Synes dere er flinke som klarer å holde vareutvalget så eksklusivt og trendy når man har butikk på et lite sted.
  Dere har et mye bedre utvalg i Day Home enn det finnes i Bergen.
  Vi stopper neste gang vi er forbi også :)

  SvarSlett
 9. Hei Anita. Så fint å se at det er bart. Her hos oss er det snø,snø og atter snø. Ikke noe plen å se på lenge her. Spennende å se hva dere gjør i hagen. Hilsen fra Kjersti :-)

  SvarSlett
 10. Hei ;o) Kjempe flott hus dere har ;o) Elsket reppotasjon som var i Vi bygger nytt i fjor ;o)) Legger meg til som følger! Klem Elisabeth

  SvarSlett
 11. Så hyggelig blogg du har! Legger meg til som følger.
  Våren har virkelig kommet til Ølen ser jeg, nyyydelig!
  Klem Nina.

  SvarSlett
 12. Hei! Detta var ein fin blogg - nydeleg hus og fiiiin butikk! Har høyrt mykje skrøyt, ser du - så her må det stoppast neste gong eg er på dei trakter:-)

  God dag til deg!

  SvarSlett
 13. Hei!
  Flott blogg, legger meg til som følger, og gleder meg til å følge videre!

  Klem Elisabeth.

  SvarSlett
 14. Så vårlig det var hos deg da :) Her ligger snøen fortsatt, men litt smelter den for hver dag som går. Spennende med hageplaner :)

  SvarSlett
 15. Heisan-)
  Etter lange mnd. med sykdom er jeg nå her igjen, behandlingen går inn i siste fase og kreftene vender tilbake. Jeg er fremdeles sykemeldt men gleder meg til og ta fatt igjen.
  Vårlig her hos deg da, jeg må nok ta meg en tur rundt i hagen og se om det spirer, Gleder meg til og ta fatt litt i hagen etter hvert, det er et herlig tegn på at kroppen livner til etter lang tid i dvale.
  Klem Tiril.

  SvarSlett
 16. heisann duh0) for en nydelig hytte du har tatt bilder ifra. Har nettopp kjøpt meg hytte på fjellet og prøver å få litt inspirasjon til innredning av hytta. slik havnet jeg da altså hær=) skulle gjerne ha besøkt `anekset` butikken jeg også. Legger meg til som følger på bloggen din jeg;)ha en fin uke=)

  SvarSlett