søndag 27. november 2011

Advent

Da er det 1.advent, og mange timer med juleforbredeleser og endringer i butikken er lagt bak oss...
Her kommer et lite bilderas fra deler av butikken, slik den ser ut nå..


De nye adventstallene fra Walhters & co er vi omtrent  utsolgt for. De er nydelige, vi har også hjerter i samme materiale..


Inngangspartiet pynter vi med en av de gamle kjelkene som vi fikk inn tidligere, litt furugrener og hagelykter fra Tinekhome..


Utstillingen ut mot har vi en stor vintagesofa, linputer fra Day med julemotivene bjelle, stjerne, snøkrystall og juletre..og lekre puter fra Tinekhome..det lune pleddet er fra Bynord..


..noe av den skjønne julepynten fra Walhters & co...


...og enda mer Walhters...Til helgen fikk vi inn denne flotte modulsofaen og stolen Ghost fra italienske Gervasoni...og den er bare superfiiin:))


...stor linpute fra Day  i den nye Ghoststolen...


...nydelige strikkepledd fra Bynord i en skjønn lys gråfarge......og et tøft stripete ullpledd, også fra Bynord. Putene i sofaen er fra Louise Roe..Min adventstake har jeg laget med inspirasjon fra Louise Roe..
og jeg har brukt:

4 hvite lys
Skinnband fra Tinekhome
4 små søte anheng fra Ib Laursen
Svart trebrett
...enkelt og greit 

Ha en fortsatt fin kveld:)


Anita

16 kommentarer:

 1. Åååå, dere har så mye lekkert i butikken, jeg blir helt målløs Jeg skulle så gjerne ønske jeg bodde nærmere:) Adventslysene dine er jo også sååå fine, du er så flink! Ha en fin uke.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye lekkert !!
  Gavekort fra butikken står øverst på min ønskeliste ;)
  Ha en fin ny uke !

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så masse lekkert!!
  Enkel og flott adventstake hos deg!
  Ønsker deg en fortsatt fin 1. adventsøndag og en god ny uke.

  SvarSlett
 4. vakre bilder.....fristelser i kø!
  Heldige kunder :)
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Fy flat for en fin butikk altså!! Alt det snadderet samlet på en plass! Hadde jeg vunnet i lotto hadde 1. pri vært en tur til ølen!!:))

  Adventslysene dine var superfine - neste fristet til å lage meg en ny her:D

  ha en fin uke!

  Marte

  SvarSlett
 6. Den sofaen var jo bare helt fornydelig!!! Sikle sikle:-)
  Herlig adventslys. Elsker de skinnbånda og anhengene. Enkelt og lekker!

  Klem fra Mirjam

  SvarSlett
 7. Herlig juleinspirasjon!! Gler meg til å komme innom butikken å sjå! :)
  Bli gjerne med på utfordringa hos oss! :)
  Klem Helene

  SvarSlett
 8. Hei Anita :) Eg trur dåke burde satsa på nettbutikk også eg, hadde nok gått så det susa! Du har jo ein usedvanlig god teft for kva folk vil ha - og presenterer det så fristande og lekkert. Flinkesen!!

  Ha ei herlig første veke i advent, og den advent staken - ja den var sjølvsagt berre *elsk*!

  Klem Eli

  SvarSlett
 9. Everyone likes to add a special to the home with their own ideas and make it more beautiful by your own ideas and lickings...these are very good ideas displayed here for inspiration.

  SvarSlett
 10. Super flot butik og sikke en skøn blog, den er meget inspirationsrig, med mange skønne detaljer. Tak for kigget:)

  SvarSlett
 11. Hei! Ble sittende og "bla" i den flotte bloggen din og la spesielt merke til de nydelige gulvene du har hjemme hos deg. Er det furugulv? Vi vurderer dette (bygger hus), men mange skremmer oss med at det er for mykt, vil bli fort stygt osv. Hva er din erfaring? Hvilken overflatebehanling har dere valgt?

  Mvh Wenche

  SvarSlett
 12. Hei Wenche!
  Takk for koselig hilsen og fine ord om gulvet!
  Jeg er veldig glad i gulvet, selv om det er blitt fullt av hakk og merker i det. Jeg synes det er sjarmerende når det får en litt "shabby" look, men vet at mange har skrekken for det minste merke i sitt gulv, og da bør en vel ikke velge furu. Vi valgte furu fordi det er mykt å behagelig, og så har vi behandlet det med olje. Masse lykke til med valget:) Anita

  SvarSlett
 13. Butikken ser virkelig flott ut, skulle gjerne hatt den litt nærmere-men kanskje tar jeg turen innom en vakker dag.Har vært i ølen en gang- men da var jeg ikke begynt med blogging. Så fin adventstake du hadde laget- håper det ikke bare er jobbing for deg nå da;) Jeg har selv laget noen fine merker i vårt gulv- stod på gardintrapp uten å ha noe under- og det ble noen fine hakk som sønnen min forteller at det er mammaen hans som har laget;)Men man skal vel ikke gå gjennom livet uten noen riper i lakken;) Ha en fortsatt fin adventstid;)

  SvarSlett
 14. Where could I find those lovely tin/metal houses....are they on-line to purchase? Thank you.

  SvarSlett
 15. You will need to repair your washer when you find it is not spinning properly, not agitating, leakage, the timer is not advancing, improper drainage, gives error codes or is absolutely dead. Top Rated Oven Repair in Riverside

  SvarSlett