fredag 17. september 2010

Spisestuer..

Hei! Her kommer et lite innlegg om noen av spisestuene vi selger i butikken vår, etter ønske fra Aina og Jannicke...og det vil jeg gjerne gjøre med stor glede, kanskje er det flere der ute som lurer på akkurat det:)

Det er litt mye innlegg fra butikken om dagen, men i nye sesonger så er det så mye som skjer, og så er det kjekt å vise alt det nye som kommer inn:) Bilder fra hjemmet kommer jeg mer tilbake til, når ting er kommet mer på plass i butikken..

De første spisestuene og skapene jeg vil vise er fra svenske Geromar, som har Gustavianske og klassiske møbler..disse kan en få i mange forskjellige farger..
Kan jo være at de er litt gammeldagse, men skapene er utrolig smukke og lekre, og spisebordet kan en bygge så det blir ganske stort..og så er det jo mulig å mixe med andre, og røffe stoler til..det er iallefall noe jeg liker godt:)

Dette skapet har vi utstilt i butikken helmalt hvitt, uten aldring, og det er ganske lekkert...Andre hvite spisestuemøbler vi har bord og skap utstilt, er Stockholmserien fra Englesson..disse kan en få i fargene hvitlasert, gråmalt og svartmalt..Og så har vi en serie som heter Seaside utstilt, som bord, stoler, og forskjellige skap...

Serien har også flere stoler, som vist på bildet over, og under her..
Dette bordet har vi akkuratt fått inn, ville så gjerne ha det med, fordi det er så tøft og rustikt, og så er prisen veldig god:)

Det var jammen ikke så lett å få til et bra innlegg om spisestuer..har hentet bilder fra nettet, fordi det ble ikke tid til å style og fotografere i butikken idag..

Her har jeg tatt mest med de hvite og klassiske spisestuene men vi har også andre spisestuer og skap fra andre leverandører som: Skovby, her har vi et eget Skovbystudio, og møbler utstilt i mange forskjellige materialer...vi har også mer rustikke møbler fra danske Kristensen, og så har vi litt møbler fra Oliverfurniture og Housedoctor..
(Klikk gjerne inn på linkene for nærmere info om produktene..og maile meg gjerne på anita@olenmobel.no, om mere info..tror jeg er flinkere å gi tilbakemelding der:)
I kveld er det skikkelig høst, og vi fyrer i ovnen for å holde varmen, ute regner det og blåser stikker og strå..og jeg får høststormfølelse..håper det bedrer seg i løpet av helgen:)
God helg!!
Klem Anita

13 kommentarer:

 1. Åh det skapet var jo helt fantastisk!!!
  Gøy at du viser bilder fra butikken/utvalget ditt:)
  Ønsker deg en god helg!!
  Rikke

  SvarSlett
 2. Å, så mye lekkert!! Det siste bordet var kjeeempe-flott!

  Ha en riktig fin helg!!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 3. Utrolig fine møbler! Jeg elsket de gustavianske møblene. Tror det ville passet fint her.. Skulle gjerne sett de "live".. vanskelig å bedømme via katalog/nettet. Synd Ølen er litt langt unna. Vet du om forhandlere her i Bergen?

  SvarSlett
 4. ..og TUSEN takk for inspirasjon! Kjekt du tok ønsket vårt på strak arm!

  SvarSlett
 5. Så himla mycket fina möbler OCH tavlor. Blir alldeles hänförd av allt vackert du visar.
  Trevlig helg!
  Camilla

  SvarSlett
 6. setter stor pris på det... har allerede pekt meg ut et skrivebord i denne stilen (Geromar) :o) nå må kvinnelisten frem her hjemme, haha :o)
  Da snakkes vi! Klem J.

  SvarSlett
 7. Hei Anita. Mye lekkert, fint og se hva dere har i butikken. Det siste bordet var kjempelekkert. Her er det også høst vær, men jeg elsker høsten. Masse inne kos. Fortsatt god helg. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett
 8. Mycket fint, gillar det vita skåpet. Vad mycket fint du har fått hem från Day:) Stor kram Anne

  SvarSlett
 9. Vilka underbara möbler... önskar ni kunde ha en affär närmare oss! Vi har matbordet från Seaside och älskar det; det är perfekt för oss med små barn som ändå vill ha vita möbler:)

  SvarSlett
 10. Så utrolig mye vakre møbler! Skulle hatt Ølen litt nærmere meg!

  Ønsker deg en deilig høstdag, Anita!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 11. Hei igjen :o)
  Takk for info :o) du er en knupp :o)

  Jeg har kontaktet interiørhuset i dag. De er forhandlere, slik du hadde funnet ut. De hadde ikke så mange møbler i butikken akkurat nå (kun et par stoler), men de har treprøver/fargeprøver/stoffprøver.. så da får jeg tatt den titten jeg trenger :o)
  Tenkte å ta turen på mandag..

  Ps : Tusen takk for fine ord også, Anita! Det varmet!
  Klem J.

  SvarSlett
 12. I love white furniture!
  Have a nice weekend,
  Yvonne

  SvarSlett
 13. Hej Anita!

  Nu har min fantastiska vinst kommit!!
  Tusen tusen tack! Jag är så glad!

  Önskar dig en fin helg.

  Kram
  Anna-Malin

  SvarSlett