torsdag 13. januar 2011

Vinterdvale...

Det tror jeg nesten gjelder for katter også, iallefall for vår ellers livlige kattepus..som sover seg gjennom dagene. Tror hun venter på at snøen skal forsvinne, for hun nekter å går ut for tiden, og liker seg aller best inne i varmen...


Kjenner nesten som jeg har vært litt i dvale jeg også, etter flere dager hjemme med lillejenta som har hatt en skikkelig forkjølelse som ikke har villet slippet taket...men nå tror jeg det forhåpentligvis skal være over:)

For en liten stund siden, kom vegglampen jeg hadde bestilt fra Jielde, i Loft-serien, samme serie som gulvlampen. Men nå som den endelig er kommet, etter flere måneders venting, er jeg ikke like ivrig til å få den på plass, det var jo disse hullene i veggen, itilfelle jeg skulle finne en annen bedre plass:) Nei, jeg synes ikke det er lett å plassere lamper som skal festes på vegg...
Den hvite skinnpuffen den ligger på, kommer fra Nordal..



Ellers er det kommet litt rosa detaljer inn i huset, en nydelig hortensia i den hvite Tinek-krukken, og en søt kopp til meg fra Pip. Det er blitt mye tedrikking de siste dagene...er veldig glad i te, mer en jeg er i kaffe. Kaffe liker jeg egentlig bare sammen med søte kaker:)



Katten har fått seg rosa topplue i dag, hun er så dorsk, og finner seg i det meste, så søt og snill som hun er. Hun har ingenting i mot ablegøyene til lillejenta når hun blir tatt med i leken...


Men i morgen er det tilbake på skolen for lillejenta, og tilbake til jobb for meg, og katten får nyte freden i sin vinterdvale.
På jobb venter varer på å bli pakket ut, fra Tinek, Pip, og Greengate, skal få prøve å få tatt litt bilder fra butikken i helgen, har gjort litt endringer der også etter nytt år.
Ha en fin fredag, og riktig god helg!!!
Klem Anita

17 kommentarer:

  1. got lillejanta di er bedre.
    jeg sitter opp å passer på sønnen min...som fikk sånn krupphoste i kveld. han hadde det et par ganger da han var liten. går heldigvis fort over:)

    SvarSlett
  2. ..hihi - måtte smile nå på morgenkvisten av katten din med rosa lue :o) hellig birma katter er de søteste!!
    Håper dere våknet opp og var skikkelig friske alle mann i dag - kjekt med nyheter på jobb! Pip koppene er supersøte, små fargeklatter i tilværelsen!
    Ha en riktig frisk og fin helg!
    Klem J.

    SvarSlett
  3. Hei, for en nydelig kattepus:-),er det en ragdoll eller en hellig birma?. Mine foreldre har ragdoll og den er akkuratt lik deres i oppførselen:-).
    Stilig lampe, forstår gått du er redd for å lage hull i veggen, hvertfall hvis dere har gips.
    Ha en fin dag på jobben.
    Hilde

    SvarSlett
  4. Så fin med rosa lue. Kattene her i huset; to gamle kastrerte katter får merke vår femårings trang til ablegøyer. Men....de tar igjen.

    Moro å se forandringer som skjer hjemme hos dere. Fine stoler.

    God bedring. Her har hostet avtatt litt...men den har vært langvarig for vår del. Nå begynner det heldigvis å komme seg.

    Venter spent på bilder fra butikken! ;)

    SvarSlett
  5. Roligt att du gillar te så mycket! Jag också, nämligen. Det senaste i teväg jag "fått dilla" på är svart te med citronsmak, en färsk skiva lime eller citron och en liten bit ingefära i också, som får dra i tevattnet. Otroligt fräscht och gott. Pröva gärna =)

    SvarSlett
  6. for en nydelig pus,er det hellig Birma?

    Du har en kjempefin blogg og stil!

    Elin

    SvarSlett
  7. Katten deres er bare helt nydelig, Anita:) Vi har også en katt, og det er litt i samme duren - vil helst ligge inne og kose seg... Forstår jeg jo egentlig godt:) God helg til dere! Klem; Heidi

    SvarSlett
  8. Hei Anita
    Gurimalla for en skjønn katt du har ღ for noen farger! – Ah… jeg bare elsker katter, de er verdens herligeste ღ og så skjønn da i rosa lue :) Flotte lamper i Loft-serien, og jeg har det akkurat som deg ;) veldig vanskelig å skru noe i veggen! Jeg har to stykker nydelige lamper som også skulle ha vært oppe, og de kjøpte jeg for snart to år siden *rødmer lett*… Nå skal det også sies at stua er ikke helt ferdig, så det har ikke vært sånn hastverk – men gleder meg til å få dem opp en dag :) Håper lillejenta di er på bedringens vei, og så ønsker jeg deg en flott helg… Nå skal jeg titte litt nedover bloggen din, for det er en liten stund siden jeg var innom her…. Klem fra Mette

    SvarSlett
  9. hei
    og godt nytt år

    koselige bilder fra januarheimen din.
    kunne godt tenke meg å være sovende katt jeg også! sofaen den ligger på ser da veldig myk og god ut.

    og gratulerer med nye gamle stoler. de var flotte! heldig at du kunne få overta! vet du hvor de er fra og hvor gamle.

    tusler med tanken om et samleinnlegg om gamle stoler. kan jeg ta med bilder av dine?

    god helg til deg
    hilsen
    Åpent hus

    SvarSlett
  10. nydelige og pene pusen deres :)

    Skjønner akkurat hva du mener med hull i veggen. Selv brukte jeg noen år på å få opp bildene på veggen i stuen. Er vel nesten bare der vi har bilder også...

    SvarSlett
  11. Vilken sötnos!!! Min lilla kisse har också gått i dvala, ser alltid så härligt ut när katter sover :D Din blogg är verkligen superfin och inspirerande!

    Kram Linda

    SvarSlett
  12. Så skjønn pus! Ja man kan gå i dvale både den ene og andre nå på denne tiden! Håper minstejenta er frisk og rask igjen! Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy

    SvarSlett
  13. jeg hadde en slik PUS for noen år siden....Kjemmer jeg savner henne.....

    Kjempe fin topplue...Trenger det nå...så kaldt som det er =)

    God Helg))

    SvarSlett
  14. Oh, vettu, jeg ble så letta av det du skrev om kattedvalen nå, katta mi er AKKURAT likedan, og jeg har begynt å lure på om hun er syk! :P Nydelig pus du har! <3

    SvarSlett
  15. Herlige bilder. Og den vegglampa er bare superlekker. Jeg skulle glatt funnet en plass til den. Men skjønner det at du vil være sikker først. Mange hull i veggen er ikke det kjekkeste, eller peneste. Lykke til!
    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  16. Så skjønn pus, nesten like fin som min, men bare nesten :) Birmaer er herlige!

    SvarSlett
  17. Deilig å dorske seg litt, ikke rart pus vil være inne:)

    Gleder meg til bilder fra butikken!

    God helg, klem, Marte

    SvarSlett