fredag 29. mai 2009

"Nytt Sofabord"For en tid tilbake på en av våre vareutleveringer, hadde vi en kunde som ville vi skulle kaste hennes gamle spisestuebord. Vi stuet det bort i kjelleren, til vi nylig tok det frem, malte det svart, kappet litt av bena, og vips så fikk vi nytt sofabord. Bordets form og størrelse skaper både luftighet og passasjearealer, siden det også er en dør ut til hagen her. Brukte glanshetsgrad 90, for å ha en kontrast til det matte hvitoljede tregulvet.
Har lenge hatt det helt lyst her hjemme, derfor syns jeg nå det er kjekt å ta inn noen mørke detaljer, for å få litt tyngde i rommet.

Denne ideen hentet jeg fra et av inspirasjonsbildene på den flotte bloggen Camilla at Home. Tusen takk, så glad jeg er for at jeg såg det!!!

Sofa og stol fra Idp, teppe, puter og lykter fra Dayhome og Tinekhome, hos Ølen møbel.

Ha en fin fredag!!
Klem Anita

9 kommentarer:

 1. Heisann!! Det var veldig kjekt du la igjen en kommentar på bloggen min, dere har et veldig fint hus, gleder meg til å se enda mer fra hus/butikk, så jeg kommer snart tilbake på besøk! Så lurer jeg litt på hvor butikken din ligger, i tilfelle jeg reiser forbi en gang? Ønsker deg en riktig flott langhelg:)

  SvarSlett
 2. Dette var lekkert!! helt enig i at kontraster til det hvite gir en fin tyngde i rommet...
  Så flotte vinduer dere har!
  Ha en fin fredag...og en deilig pinse!
  Klem til deg. J.

  SvarSlett
 3. kjempefint bord-passet godt inn. Deilig å kunne titte ut på alt det grønne. ønsker meg et slikt gammelt rundt bord - men da til kjøkkenet.Utrolig at folk vil hive slike flotte, gamle ting...bra du fikk reddet det til et nytt liv!!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Stilig. Kjekt å bytte ut litt. Sto det der når vi var der sist? Får visst ikke med meg alt, selv om jeg satt i den sofaen :0) Fint var det i alle fall.

  Blir dere hjemme i helgen? Vi skal det, og det er litt rart å ikke dra noen steder når det er ekstra fri. Men det blir jo nydelig vær, så da er det bare å kose seg.
  Kos dere, dere også.
  klem:)

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Så lekkert hos deg!!
  Liker godt runde bord:o)

  ønsker deg en fin pinse...og sol:o)

  SvarSlett
 6. Så flott bord.

  Og tusen takk for Reward. Du gjorde meg virkelig glad. Og ydmyk. Nå skal jeg endelig lime den inn på bloggen. Det har vært så travelt her både på jobb og privat. Rekker nesten ikke puste.

  Klem fra ingunn :)

  SvarSlett
 7. hei og takk for hilsen på bloggen min!! Det blir full fart her ja i pinsen! Vi flytter inn neste helg! Veeldig spent på hvordan det skal gå...men alt går!!! Riktig god pinse til dere også!!

  Camilla:)

  SvarSlett
 8. Så flott det ble da!!
  Kan være godt med noen mørkt innimellom våre hvite hjem...hehe
  Pinseklem fra Maja

  SvarSlett