fredag 9. oktober 2009

Prosjekt gang...og Lillypusen

Hei! Da var det blitt helg igjen, og det er visst en uke siden sist innlegg. Messen gikk veldig godt, men phu..så mye arbeid, må si jeg liker meg aller best i butikken. Denne uken har barna hatt høstferie, så det er blitt endel kontorarbeid hjemme, og ute på et kjekt møbleringsoppdrag innimellom:)
Denne uken har vi også holdt på med oppussing av gangen,..maler hvite vegger og dører, mens trappen og gulvet oppe skal få en fin gråfarge, som ikke skal være for mørk eller for lys. Er veldig inspirert av dette bildet her...

Vi malte tregulvet i butikken for et par år siden i en lignende gråfarge, og er veldig fornøyd med den. Vi gjør det meste malingsarbeidet selv, så det går ganske tregt. Er så heldig å ha en svoger som er snikker, kanskje han kommer innom i helgen og hjelper oss med listverket. Skal legge ut bilder når gangen er helt ferdig:)

Vesle Lillypusen vår forsvant for 3 dager siden. Det er veldig lenge, og vi er litt redd for om det har skjedd noe med henne. Hun pleier bare å tusle rundt i hagen på sine små lufteturer, og er stort sett fornøyd etter en 1/2 times luftetur, da vil hun inn og sover i timevis...Hun er jo en innekatt, som bare har småturer utenfor døren.

Vi har hatt dør til dør aksjon, hengt opp savnet plakater, og meldt henne savnet på lennsmannskontoret her i bygda. Og vi har leitet og leitet.. og vi kommer til å fortsette å leite... Vi vil ikke miste henne, for hun er bare skjønn, klok, fornuftig, snill, og en skikkelig livsnyter, som er så deilig å ha i hus!! Håper bare at hun snart kommer hjem igjen:)



God helg!!!



Klem Anita

14 kommentarer:

  1. Så leit at Lillypusen er borte.. Heldigvis er det ikke helt uvanlig at en katt stikker av... selv en innekatt kan nok bli borte noen dager..
    Håper det beste!
    Klem J.

    SvarSlett
  2. Håper katta dukker opp igjenn! Ikke gøy..
    Trappeprosjektet høres spennende ut!

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  3. Neimen så leit med Lillypusen!!
    Håper hun dukker opp igjen snart da!!
    Kommer nok til å bli fint med grå trapp...det er lekkert!!
    Har lyst å male min loftstrapp som er hvit og brun ! Men det er ikke lett å få gjort det siden barna har soverom ovenpå! Så jeg får se en gang....
    Gleder meg til å se hos deg!!

    Ha en fin helg:o)

    SvarSlett
  4. Håper pusen dukker opp snart! Hun er nok bare en tur på vift skal du se.

    SvarSlett
  5. Å, for en skjønn pus! Håper hun kommer tilbake! Ha en god helg. :)

    SvarSlett
  6. håper Lillypusen snart er hjemme igjen!
    vi malte gra tregulv oppe i loftstuen i sommer, og ble veldig fornøyd med det:)

    SvarSlett
  7. Åh, puuusen! Jeg er jo puse-elsker, min kjære Cindy er babyen min! Hun er akkurat som din pus, drar aldri langt, når hun er ute ser jeg somregel snert'n av henne hele tia. Når jeg var på ferie i fjor forsvant hun fra heimen til søsters på landet, var borte i 3 UKER! Å så en natt dukka hun plutselig opp igjen!! Veeeldig tynn, full av flått og mer glad i meg enn noen sinne! :)

    Så var vi på ferie nå for ikke lenge siden, da var hun til søstra til min kjære her i byen, hun bor i andre etasje og da tenkte vi at Cindy ikke kunne komme bort. Men den gang ei, hun hoppa fra andre etg hun, var på rømmen i en hel uke! Men også denne gangen kom hun hjem!!

    "Moralen" er, jeg har troa på at også din kjære pus kommer tilbake igjen! Enn så lenge sender jeg varm tanker din vei! <3

    SvarSlett
  8. åh! Håper dere finner hun igjen!:o Har og en birma som er innekatt, hun bruker å få være litt ute i hagen å spise gress, nå ble jeg jo litt skeptisk. Og de er jo så sellskapssjuke å kosete, skjønner godt at det merkes at hun er borte! *Krysser figra!*

    SvarSlett
  9. Jeg ble helt oppgitt når jeg leste at katten din er borte...jeg håper inderlig dere finner henne. Er det mulig hun kan være innesperret et sted? En kjeller eller noe? Eller kan hun ha fulgt etter noen? VÅr katt er slik at hun kan følge etter- også blir hun værende på stedet,det er flere ganger jeg har måttet rekonstruere hvor vi har gått- for så å gå tilbake og rope på henne-og jammen var hun ikke der! Nei- disse kattene er noe for seg selv--Masse varme tanker til dere og pusen!!

    SvarSlett
  10. Så leit at katten er forsvunnet da!
    Håper hun dukker opp snart.
    TVI TVI
    Grå trapp blir nok bra;)

    SvarSlett
  11. herlige lykter
    håper pus kommer tilbake
    go helg

    SvarSlett
  12. Huff stakkars Lillypus. Det kan jo hende hun har fått løpetid og gått på frieri jakt! Men jeg håper virkelig at hun dukker opp snarest!!! Krysser fingrer og tær på at hun snarest står på trappen og vil inn! Ellers så blir det jo veldig lekkert med grå trapp, gleder meg å se resultatet! Lykke til med pus og trapp. Og ha en herlig helg. Klem

    SvarSlett
  13. Håper Pusen KOMMER HJEM og det gjør den nok skal du se...Jeg er ny i bloggverden...men ønsket å gi deg noen trøstene ord. Ha en flott LØRDAGSKVELD....=)

    SvarSlett