torsdag 14. januar 2010

Nytt på kjøkkenet

Da er det kommet litt svarte detaljer inn til kjøkkenet også, et lite skap, som etter hvert skal fylles
med serviser. Rammen på bildet har jeg er malt svart. Syns det ble finere enn gullramen. Her er noen bilder jeg har tatt her hjemme...
I dag kom jeg over disse vakre syrinene hos blomsterhandleren, og det ble selvsagt tre bunter med hjem..Duften gir en herlig sommerfølelse:)
Litt grønt i hvite krukker fra Tinek pryder vinduskarmen...Tidligere i høst gikk vi over benkeplatene i oljet eik, med grå maling. Grunnen var at vi var lei den oljede finishen, og ville at kjøkkenet skulle få et renere uttrykk. Vi er veldig fornøyd, syns også at det er lettere å holde den ren.

Komfyr med gasstopp fra Ilve

Skåler fra Tinekhome

Den store kjøkkenøya forsvant i helgen, og inn på kjøkkenet kom det gamle kjøkkenbordet tilbake, enn så lenge...Det har stått på kontoret siden i sommer. Tolixstolene er "lånt" fra spisestua inntil vi finner på noe annet. Stolene er av kaldt materiale, så vi har lagt små, grå skinnfeller på dem, for å holde stumpen varm i vinter:))
Er sikker på at et slagbord passer perfekt inn her på kjøkkenet, og gjerne gammelt og slitt, men jeg vurderer litt å kjøpe dette i Stockholmserien fra Englesson. Vi har flere møbler fra den serien i huset, som vi er fornøyd med. Vi får se...

Håper du har hatt en fin torsdag!! Her hadde vi planer om en skitur på fjellet, men det ble aking her hjemme i stedet. Kanskje blir det en skitur i helgen viss finværet holder seg:))
Jeg holder det jeg lover..Give Away kommer i neste innlegg...ble bare litt om mine endringer på kjøkkenet først...
Ha en fin kveld!
Klem Anita

29 kommentarer:

 1. Go`kveld..nå skal jeg endelig få lagt deg til på min bloggliste....Jeg bare elsker stilen din..kanskje derfor jeg er i det svarte/hvite hjørnet om dagen, og lagt min elsk på TineK sine godiser...Selger jo stæsj fra henne på H&C vøttu. Skjønner at du også er i samme bransje? Gleder meg til å følge hvert innlegg du legger ut nå utover..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Kjempefint med sorte detaljer og ideen med å male benkeplaten var super!! Det ble jo så fint:)

  SvarSlett
 3. For et nydelig kjøkken du har !!!
  Bensken ble flott og bordet og stolene lekre :)
  Masse flotte detaljer...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. JIPPI, der fikk jeg med meg innlegget ditt før jeg kryper til køys:)
  Er SÅ gøy å se hvordan du har det! Utrolig fint med de grå og svarte
  kontrastene du bruker mot det lyse, du er virkelig flink med interiør
  altså! Jeg hadde ikke stusset på hvem jeg skulle spurt om råd om jeg bodde i ølen:)

  Natta, klem

  SvarSlett
 5. For et vakkert skap- det er stilrent med sorte detaljer;) Benkeplaten ble fin;) Også syriner da- utrolig;) Koser meg masse med de flotte bildene dine- herlig kjøkken;) ønsker deg ei fin helg!!

  SvarSlett
 6. Sukk, du har så vakker kjøkkeninnredning! Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte når jeg for noen år siden valgte eik... Fint det også, men jeg vil jo ha hvot nå! :P

  SvarSlett
 7. Drømmekjøkken!! Takk for inspirasjon :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 8. Jeg gleder meg til hvert innlegg du lager, du har en av favorittbloggene mine!
  Fint med malt benkeplate, det var smart :-)
  Og nydelige blomster, jeg begynner å lengte etter vår, varmere vær og lysere tider. Heldigvis går vi mot nettopp det...

  Klem Kristine

  SvarSlett
 9. Hej.:-) Herlig bilde på headern din er.:-) Spennende med grå benkeplatene...vi hadde bøk som så nesten ut som eik, og nå har vi byttet til nye eik...Men kunne like godt malt de gamle i bøk som dere har gjort..ble tøft.:-) Men nå får det være eik her...

  Den kvisten er den uekte ? ser så ekte ut ?

  Ja morro å sy, får hva det ender opp med.:-)

  Ha en fin fin dag.:-) Gry

  SvarSlett
 10. Åh for et nydelig hjem du har! Fine, inspirerende bilder:) Jeg er også så lei av mine oljede benkeplater, kan jeg spørre hva slags maling du brukte? Må vel være giftfri eller?

  SvarSlett
 11. Og veldig fint kjøkken ellers også.:-)

  SvarSlett
 12. For noen herlige bilder du viser og for et herlig hjem du/dere har. Liker stilen her så godt - du har sansen for å blande og mikse bl.a nytt/gammelt og hvitt/svart slik jeg ser det. TineKHome og DayHome er en av mine favoritter - registrerer at du har en del av det.

  God Helg ! og takk for inspirasjon ! Vibeke

  SvarSlett
 13. Du har virkelig et nydelig kjøkken som bare er helt gjennomført! Fantastiske bilder tar du også! Gøy å titte innom :)

  Ha en fin fredag og god helg!

  //Christine

  SvarSlett
 14. Ååå så fantastiskt fint hem ni har!

  SvarSlett
 15. så utrolig fint det sorte skapet var!!
  du har bare så sansen.
  og det kjøkkenet er bare en drøm!!
  og komfyren er bare rå.

  SvarSlett
 16. For et herlig kjøkken. Flott å bryte med svart. På vei til Haugesund er eg som oftest innom butikken din, må jo se litt i interiøravdelingen og kjøpe Jeanned'Arc Living magasinet og litt anna snaks ! Skal se etter deg neste gang, det hadde vert koselig å snakkest. Ha ei god helg.

  SvarSlett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 18. sorry, logget meg inn på jobb-bloggen....
  prøver igjen...

  Digger kjøkkenet ditt!
  får også mer og mer sansen for de sorte detaljene!

  klem Beate

  SvarSlett
 19. Ååå, Anita!! Kjøkkenet ditt er bare sååå vakkert! Et Kvänum-kjøkken!? Du er vel heldig!! Hvilken farge er det? Er det lyst grått eller hvitt? Nyyydelig var det i alle fall! Flott med de sorte detaljene. Og stort, lyst og luftig ser det ut til:)

  Ha en riktig fin helg!!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 20. Heisan! Dette var jeg ikke klar over! Har hatt navnet på bloggen i et år nå. Googlet leeeenge for å finne navnet til bloggen. Ikke lett det nei! Men skjønner ikke helt hva du mener, du har jo Myhome-inspiration og jeg har MY HOME-christel.

  Flott blogg du å!

  SvarSlett
 21. Heisann Anita
  Knallfine bilder hos deg!!
  Du har det bare så flott!!
  Når jeg kikker på dine fine bildene dine så er det som å se en interiørrepotasje :o) du er flink!!

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 22. Hei hei Anita!
  Se det ja, du har fjernet kjøkkenøya... Jeg har også leenge drømt om å ha inn vanlig kjøkkenbord i stedet for øya, men jeg har stekeplata på øya, så det blir litt værre å flytte.... Dessuten sitter vi MYE med øya, kommer litt opp i høyden, å da har vi fin utsikt ut vinduene.. Det blir nok stående en stund til ja:)Godt noe står litt "låst" her i hus, for det blir jammen flyttet på mye...

  Skapet var kjempefin, likte godt høyden. Da kan man pynte litt på toppen også;)
  Det må altså bare være en drøm å se seg rundt i huset ditt, for det er fantastisk!Helt riktig som er blitt skrevet før, du har virkelig peiling på dette du!!;) Så får vi bare nyte bildene dine:)

  Ha en fin fin lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 23. Dette var pent!! Jeg har begynt å få veldig sansen for sorte møbler. Lurer på om jeg skal male en skjenk jeg har sort.

  SvarSlett
 24. Likte skapet ditt, jeg også! Sort og hvitt/krem er jo en fin kombinasjon - klassisk. Fint med det tradisjonelle bordet og Tolix-stolene. Jeg får heldigvis plass til både øy og langbord på mitt kjøkken, trenger ikke velge enten eller...;0)
  Jeg elsker kjøkkenet ditt, tenk å kunne unne seg et Kvänum-kjøkken!!! En drøm! Men stilen kan man jo få med andre leverandører også, heldigvis!

  SvarSlett
 25. Lovely blog you have! I just discovered it today. And, I LOVE your kitchen. I am so drawn to white kitchens. Thanks!
  From,
  Canada

  SvarSlett
 26. Tusen takk for superkoselig bursdags-hilsen til EJ.
  Håper du får en fin start på uken.

  Klem Tonje

  SvarSlett
 27. Ååå nå har jeg funnet drømmehuset mitt -ditt! Utrolig flott!!!! Har ikke vært inne på bloggen din før, men hit skal jeg flytte inn hihi. Legger meg til som følger.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 28. Jeg har sagt det før, og sier det igjen...du er bare helt rå på interiør-knallfint :) kan jeg spørre om fargen på benkeplaten din??

  Hilde K

  SvarSlett
 29. Hei!
  Det er lenge siden du postet dette innlegget, men jeg driver altså og leter etter inspirasjon til maling av benkeplater - mine er så stygge. Husker du hvilken maling du brukte?

  SvarSlett