onsdag 3. februar 2010

Travle tider...

Heisan hoppsan!!

Det har vært litt stille på bloggen i det siste. Og grunnen til det er at jeg bruker mye tid til jobben, det er både salg og innkjøpstider, følge opp barna er jo også en høy prioritet:))
Tusen takk for alle koselige hilsner på mitt vel skryteinnlegg under..Sannheten er at jeg strebet meg gjennom interiørskolen, og jobbet med oppgaver både dag og natt. Er det noe man vil så får man det jo til:)) Planen var å gå videre på offentlig miljø, men det er jeg ikke motivert til nå iallefall..
Tror også at noen av mine personlige løsninger her hjemme ville fått strykkarakter, som td åpne hyller fordi det bare samler støv og skitt..men så er det ofte mer gøy å velge det koselig og estetisk foran det praktiske...
Det er ikke så mye nytt her hjemme..det går fortsatt mest i hvitt og svart. Liker det godt, og er fornøyd med det, og når snøen fortsatt laver ned, så kjennes det ut som det er lenge til vår. Men når våren kommer er jeg sikker på at jeg er klar for mere glade farger i interiøret..

I helgen var vi på en snartur til København på Private Room hos Tinekhome. Det holdt sted i den vakre butikken til Tines mor. Og vi har kjøpt inn endel lekkert fra sommerkolleksjonen. Liker så utrolig godt disse vakre produktene til Tinekhome...Skjønt..skjønt..skjønt..

Der møtte vi også Ann Christin og hennes søster fra AChome, og det var kjempekoselig, veldig kjekke og søte jenter:))

Er veldig trett og lei av snøen..og mest pga kulden og begrenset framkommelighet i trafikken. Har igrunn vært veldig glad for snø..og alle de kjekke aktivitetene som er å finne på ute..men nå vil jeg bare ha vår og varme:))
Ha en riktig fin kveld..håper dere har det bra!!
Klem klem

13 kommentarer:

 1. Der var du jo:)
  Herlige bilder som alltid- gleder meg til nyheter fra Tine K.
  Ha en god natt♥
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 2. Hei hei Anita!
  Ikke mye "lyd" fra meg på min blogg heller....
  Er jo alltid litt ekstra gøy da, når det er innlegg her;)

  Så moro det må være å ta ut varer til butikken, å reise litt! Det er og blir min drøm...sukk
  Herlige bilder fra København!!

  Ha en fortsatt fin uke, travle som de er..:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg og TAKK for sist, superkoselig å treffe deg og Bjørn. det var en kjekk mann det:))Det kommer i innlegget mitt i morgen;)
  Hvis jeg ikke får lagt dette inn nå så blir jeg
  tussete.. vi får se:)

  SvarSlett
 4. Joho, klarte det:))

  Klem fra AC

  SvarSlett
 5. Så fint å se deg i blogg verden igjen,,,,,Ja nå er vi litt lei snø....men vi rare mennesker drar til fjells i helgene til ennda mer snø....Men nå lengter jeg etter å se hagen grønn igjen!!! Lykke til med ALT du gjør...Du er flink!! Sov godt =) Klemz

  SvarSlett
 6. Åh! Nydelige bilder, og det må være en drøm å reise på innkjøp til TineK! ser jo ut som en nydelig butikk den moren har:) veldig inspirerende for meg! Gøy å treffe menneskene "bak" bloggen, Er alltid innom hos Ac når jeg er på de trakter, og butikken er kjempefin!
  Gleder oss til vårnyheter nå!

  Ha en fin kveld!
  klem, Marte

  SvarSlett
 7. Ja sånn er det. Snøen bare laver ned her også. Håper på bar bakke i Danmark. Vi får ringes når vi er framme. Drar dere rett på messen?
  Ha en fin kveld
  klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder som alltid hos deg :)
  Jeg tok interiørskolen for mange år siden jeg og ;)Syntes det var veldig moro, men er nok redd jeg og ville fått strykkarakter her hjemme hihi ;)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Hei igjen:)
  Stolene er laget av bestemoren sin onkel langt over 80 år, men han holder koken og produserer som bare det han:)
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 10. Herlige bilder . Og så gøy å reise til danmark på innkjøpsrunde da. Eg er som du, ganske så lei av snø og kulde og kunne egentlig tenkt meg og vert et heilt anna sred (men så var det denne jobben da !...) Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 11. Flotte bilder.
  Jeg er ikke så lei snøen enda, liker å gå på ski.. men altså, jeg gleder meg veldig til våren og sol og varme

  SvarSlett
 12. Masse nydelig å se, bare elsker TineK sine produkter.
  Likte utrolig godt den stolen din i forrige innlegg, kjempefin og litt utenom det vanlige :O)

  Ønskker deg en helig helg, så skal jeg være med å krysse fingrene for at våren gjør sitt inntog snart (Jeg lengter med lengsel og smerte!)

  Kirsti

  SvarSlett
 13. Så masse fine bilder!Det må være morro å få jobbe med det du gjør.Jeg liker også det sorte og hvite.Har du noe tips til meg om HVOR man kan få kjøpt Flatvevd Salongtepper som går i SORT/HVITT ,med evnt.mønster.Jeg har lett og surfet men finner ikke noen nettbutikker som selger noe sånt.Kun andre farger.Klem Sissel

  SvarSlett