søndag 22. mai 2011

Hei:))

Litt bilder fra heimen en sen lørdagskveld...nyinnkjøpt rosebukett lager fin helgestemning:)


Siden sist er det kommet en hvit takpendel fra tinek over spisebordet... nå har jeg 3 like i stua. Her burde jeg nok hatt en stor, men vi er helt utsolgt, og får ikke dem ikke inn igjen i hvit, før august..Men jeg er så fornøyd med disse lampene..de er så smukke:))

En bregne, ble også kjøpt inn..er veldig glad i grønne, eksotiske planter, som gjerne er litt villige, de lettstelte passer best for meg...
Bokhylla ved spiseplassen er fylt opp med bøker, kurver og stråhatter..bøkene har min mann arvet etter sin farmor, og jeg synes de er så dekorative og flotte å ha fremme..stråhattene gir en følelse av varmere strøk. Den øverste kjøpte jeg i Italia for snart to år siden, og den nederste er ny i år, og kommer fra Bloomingville...
Nå i mai fylte bloggen min 2 år. 16.mai for to år siden hadde jeg mitt første innlegg..det er helt utrolig hvor fort disse årene har gått!!Og her er et bilde av meg som koser med katten på trappa, etter en trivelig 17.mai feiring her i bygda..


Bunad tror jeg er et selvsagt antrekk på nasjonaldagen. Har ikke hatt den på hvert år, men har liksom ikke følt meg helt kledd uten den, så i år kom den på igjen:) Min heter Etnebunad, og jeg har hatt den siden konfirmasjonen..Den er svart, og har broderte seler som går i kryss bak på ryggen..

Håper dere alle hadde en flott nasjonaldag!!!

Det blir muligens litt forandringer på bloggen fremover. Dette er jo en blandingsblogg med både hjem og butikk..men nå har vi startet egen facebookside for butikken. Den heter Ølen møbel, og her skal jeg prøve å oppdatere nyheter og ting som skjer i butikken..og så ønsker jeg at bloggen gjerne fortsetter i en mer personlig retning..skal bli spennende å se om jeg blir mer effektiv, håper iallefall det:))Ha en fortsatt fin helg!!Klem Anita

12 kommentarer:

 1. Hei anita!
  Kjekt å se deg....og så fin som du er i din bunad :o)
  Så stilig i hjemmet ditt også!!
  Skal kikke inn på din facebok side jeg.....

  Ha en fin søndag :o)

  SvarSlett
 2. Fin bunad;)
  Liker godt lampeskjermene fra Tine K, heldig!!
  Syns det er kjekt når du viser interiør fra hjem og butikk;) Lykke til med facebook (er ikke der jeg ;( ))
  Nyt søndagen!!!
  Kristine

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen, Kristine!
  Jeg kommer nok til å fortsette å vise interiør fra hjem og butikk, men facebooksiden skal være mer ren butikk, og kanskje litt oftere og mer bredde fra butikken, enn det jeg klarer å få med meg her på bloggen..tror det kommer til å bli bra!
  Ha en fin søndag!! Klem Anita

  SvarSlett
 4. Hej Anita!

  Så oroligt fina bilder från ert hem... Ni har det så snyggt så det slår det mesta!!

  Vad fin du är i dräkten, tror ni är lite mer flitiga på att bära sånt i Norge än vad vi är här i Sverige...men det är fina traditioner!

  Kram Mariette

  SvarSlett
 5. Så fin bunad og SÅ FIN PUS! :D

  SvarSlett
 6. nyter bildene... og før jeg leste teksten trodde jeg det var datteren din som satt der :o) du så så ung ut!! (en kompliment!!)
  Det blir soennende å følge med deg videre, både på "ny" blogg og facebook for butikken.
  Ha en glad søndag, Anita! Klem J.

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Lekkert hjem du har,
  og nydelig bunad. :)
  Ønsker deg en fin dag videre. :)

  SvarSlett
 8. Hei Anita. Så fint å høre fra deg. Hjemmet ditt er jo flott som alltid.Bunaden din var bare lekker. Her på østlandet er det litt grått og kaldt i dag, så vi får kose oss inne. Kos deg vider du også. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett
 9. Heisann! Så fin dame i fin bunad:) Ble ikke bunad på meg i år, veldig upraktisk i forhold til amming, men håper jo å komme i den neste år;)

  Nydelig lampe, vi har det så høyt under taket OG skråtak, ellers ville jeg gjerne hatt en..er redd det ville se rart ut..

  Den lilla hortensiaen ER nydelig, du får sikkert noe ala til hagen, men det spørs om den ikke vil bli blåere etter å ha stått ute...Jeg er ikke ekspert på dette området, men mener å ha sett hagehortensia i lilla nyanser, altså!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem, Marte:)

  SvarSlett
 10. ÅÅ du har fint hemma :)) jag hittade hot via " My budoir"..mycket fint du visar härlig inspiration !! Välkommen till mej idag har jag en inrednings designer som profil..hon har helt underbart hem i classic style i belgien..välkommen iin //Marie

  SvarSlett
 11. Så fine bilder fra et vakker hjem :-)

  SvarSlett
 12. Herlige bilder fra heimen din. Og ingenting er som bunad på 17,mai, sjøl om den er både trang og varm (ja i år var det nå bra den varma litt i det ufyselige veret som vi hadde!)
  Ha ei fin ny uke.Klem

  SvarSlett