søndag 21. august 2011

Reisetips:)

Så er sommeren over for denne gang..den har jammen gått fort...litt vanskelig å komme i gang å blogge igjen, derfor starter jeg opp igjen med et lite reisetips fra stedet jeg og familien ferierte i sommer, og i høstferien i fjor. Dette vakre stedet er virkelig balsam for sjelen:)) Jeg elsker det!!! Hotellet heter Anassa og ligger nordvest på Kypros.

Uten om ferie, har det vært en travel og kjekk sommer i butikken.
Vi er i full gang med høst og vinterforbredelsene...høstnyhetene fra Greengate er på plass, og to dager med innkjøp i Danmark er unnagjort, først hos Tinekhome  i Odense i går, og Formlandmessa i dag. Ønsker du å se mer fra disse innkjøpene, gå gjerne inn på facebooksida vår her:))   Vi har sååå utrolig mye lekkert i vente denne høsten:)) Veldig kjekt viss du liker facebooksida vår, og si bare i fra om det er ønskelig at jeg kommer med nyhetsinnlegg fra butikken her på bloggen også:)

Ha en fortsatt fin helg!!

Klem Anita

12 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake Anita...du har vært savnet. Men ser på bildene at dere virkelig har vært på rett sted i sommer;o) Håper blogglysten din er tilbake...ser frem til å følge deg videre vettu;o) Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Heisann
  Takk for ferietips :o)
  Har aldri vært på Kypros men kunne godt tenkt meg det :o)
  Ønsker deg fine sensommerdager !

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad i Kypros, vært der ca 5 ganger (Fig Tree Bay, Sandy bay, Aya Naya).. hvor ligger dette hotellet i forhold til disse byene?
  Bestiller du via reisebyrå, eller direkte på hotellet?
  Veldig kjekt med livstegn fra deg!! Klem J.

  SvarSlett
 4. Hei Anita. Kjempe hyggelig å høre fra deg igjenn. Det så veldig flott ut på Kypros, har aldri vært der selv. Håper du har fått slappet av og kost deg i sommer. Gleder meg til flere innlegg fra deg. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett
 5. Alltid greit med litt reisetips. Skal skrive det "bak øret". Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Dette ser helt herlig ut, skjønner dere hadde det fint der. Velkommen tilbake i bloggeland;)

  SvarSlett
 7. Hei Anita! Godt å se du er bloggende igjen :-) Og for et ferieparadis, forstår godt dere koser dere på den plassen. Må inne å snuse litt på innkjøpene dine :-) Ha en herlig uke, Anita! Klem; Heidi

  SvarSlett
 8. SER ut som en fin plass, godt for kropp og sjel:)

  Blir glad for interiør blogging, butikk eller hjem ;)

  God uke;)
  Kristine

  SvarSlett
 9. Der såg det herligt ut! Min første syden tur ever var til Kypros og det er tre/fire år sidan, hehe :) Då var me på Aya Napa, men budde heldigvis longt frå byen - for der var det "allslags" folk, traff til og med han Charter Svein.

  Eg ønsker gjerne innlegg med bileter frå den flotte butikken din i tillegg til på facebook, seier som Ole Brumm - ja takk begge deler!

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. Hvordan reiser dere til Kypros og dette hotellet? Så nydelig ut ;)

  SvarSlett
 11. Hej
  jag har aldrig varit på Cypern men det här verkar vara en fantastiskt fin plats, för egen del åker jag gärna till Karpathos i Grekiska övärlden.

  /A

  SvarSlett
 12. var innom butikken din i dag i Ølen ( jobbtur, med ein liten pause) fy søren for ein flott butikk, og massevis med inspirasjon. Får jo lyst å kaste ut alle møbler å kjøre til Ølen med stoor bil :) Kommer plutslig tilbake.
  Ta gjerne ein kikk innom vår blogg og, www.snikkerbuo.blogspot.com

  ha ei god helg :)
  Henriette og helene

  SvarSlett