torsdag 19. april 2012

MILANO

Jeg er i Milano, og jeg kjeder meg ikke..på veien ned, kjøpte jeg det meste av lesestoff, så håndbagasjen var til å bli lang i armene av:)) Vi har vært noen dager på Salone internazionale del Mobile, som er en virkelig stor messe innen møbel og design. Utrolig spennende, mange mennesker, mye flott og se, men vi vært selektive, og handlet etter magefølelsen, og hva vi mener passer i butikken:)) Så det ble litt shopping herfra og derfra...litt fra Italia, og noe fra Tyskland, Frankrike og USA..skal oppdatere mer etterhvert. En kveld besøkte vi også "Museum for new Design" på Superstudio - Via Tortada...utrolig inspirerende og kjekt å få med seg:))

Har tatt lite bilder på turen, siden kameraet mitt er ødelagt, måtte jeg bruke iphonen, så beklager den dårlige bildekvaliteten!! Må nok kjøpe meg et nytt kamera når jeg kommer hjem.
Milano er  et mekka for alle mote og fashion interesserte, med alle de spennende designbutikkene rundt  hvert et hjørne:)) Skal innrømme at jeg har fattet mer interesse for stylingen og hvordan butikkene er innredet, enn klærne som selges, så det er ikke blitt særlig shopping til meg selv..hehe, men det er vel sånn det blir når man er skikkelig interiørhekta:)) 

Var også en tur innom 10Corsocomo, et fint butikkkonsept med fashion, bøker og cafe...stemningsfullt, inspirerende og koselig sted å besøke:))


Milano er en stor og spennende by, men noen dager er nok, så nå gleder jeg meg til å reise hjem igjen!!
God natt, og ha en riktig fin helg når den tid kommer!!!

Klem Anita

4 kommentarer:

 1. så stas:) var i milano sommeren for to år siden, og det var spesielt. utrolig mye design og mote. mmh, vet ikke helt om jeg vil være ærlig visst jeg sa at jeg elsket den byen... men det var artig å ha sett det. nydelige gamle bygninger, det var egentlig det som fasinerte meg mest for å være ærlig.
  :) men blir veldig spennende å se hva dere har plukket ut!! venter i spenning. GOd helg til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ihh hvor skønt. Det bliver spændende at se, hvad der kommer i butikken.
  Milano er en fantastisk by! Alt er så utroligt smuk. Jeg har også besøgt 10CorsoComo - en rigtig fin butik.

  Fortsat godt ophold dernede og god weekend.

  SvarSlett
 3. Ser härligt ut! Fina bilder.
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 4. Så utrolig morsomt å sjå. Er i 40 års kalas og fekk beskjed om å sjekka ut ein Stein bra blogg. Fra ølen.... Ser eg må sjekka denna ut meir seinare. Fra ein ny fan fra Etne, men bor i Oslo. :-) Kjersti s

  SvarSlett