mandag 31. desember 2012

HAPPY NEW YEAR EVERYONE:)(beautiful photo via Desde my Ventana)


Håper dere alle får en fantastisk fin nyttårsfeiring!!

 Vi ses i 2013:))

Stor klem
Anita

8 kommentarer:

 1. Hei Anita. Riktig godt nytt år til deg og dine også. Gleder meg til å følge deg i 2013 også. Hilsen Kjersti L :-)

  SvarSlett
 2. WOW ! det bildet var utrolig flott, jeg drømte meg litt bort for en stund.
  Beste ønsker for kvelden og det nye året.
  GODT NYTTÅR !

  SvarSlett
 3. Gott Nytt År Anita!! Och tack för all inspiration jag fått från ditt vackra hem och inredning som jag är väldigt förtjust i, helt underbart!! Och så ser jag framemot ett nytt bloggår!! Stor Kram Paula

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg!!!

  SvarSlett
 5. Må bare fortelle deg at eldste jenta her hadde bestemt at hun, broren og faren skulle til Ølen for å kjøpe julepresang til mora :) og det blir garantert flere turer i det nye året som kommer!

  Ønsker deg og dine det beste i 2013!!!
  Nyttårshilsen fra Sønnøve

  SvarSlett
 6. Hallaisen.. :) anbefaler deg å ta en tur inn på bloggen min å lese litt om pure&original malinga dere skal ta inn hos dere.... :/ møkkamaling... hadde aldri tatt den inn.... by the way... på lørdag er vi eit par stk som kommer på shopping til Ølen... ;) håper dåke har noke fint inne no då :)

  godt nyttår!

  Klems Diana.

  SvarSlett
 7. Hei Diana! Har vært inne på bloggen din og sett, og så synd det ikke ble bra. Nå vet jeg ikke hvor du kjøpte din maling, men du burde nok bli informert om hvilken maling en skal bruke på steder det skjer søl, og krever vask. Fresco er ikke nok alene på kjøkken, søl av mat trekker inn og lager flekker. Burde hatt sealer utenpå. Da ville den blitt vaskbar. Jeg har brukt endel Classico og sealer, det blir fint resultat, slitesterkt, og tåler vask. Og det ville jeg nok anbefalt deg å bruke. Men bra du fikk ordnet deg med noe du er fornøyd med i dag. Velkommen til Ølen, nå er det salg i butikken, mest på møbler:))

  SvarSlett