fredag 28. august 2009

Bad 2.delHer er resten av bildene fra badet. Badekaret er vel det som er mest nostalgisk i dette rommet. Dersom det var i dag vi hadde planløst badet, ville jeg muret det inn med en flisevegg:) Men det skal jeg ikke gjøre, for det er nett og luftig, og syns det passer godt inn i dette lille rommet.
Vi skal også lage et bad i 1.etg, som trengs når jentene blir større. Vi kjenner allerede at det kan være en kamp om å få litt tid for seg selv på badet. Tror nok de aller fleste familier idag har minst 2 bad i sitt hus. Eller?
I dag har jeg hatt fridag, og tatt et skippertak i huset. Er ikke noe spesiellt glad i å gjøre husarbeid med rydding og vasking... men gud så deilig det er å sette seg ned et øyeblikk når vaskejobben er unnagjort, og bare nyte...
Nå skal jeg prøve å få med meg resten av Mord og Mysterier.. er ingen tv-slave, men er veldig glad i britisk krim. Etter at jeg startet å blogge, har det blitt lite tv-titting. Men nå som det er høst og mer innetid, skal det nok bli mer tid til begge deler:)
God helg til alle som titter innom!
Klem Anita

16 kommentarer:

 1. Badet er lekkert, og badekaret ditt kunne flyttet rett inn hos meg :) Et slikt står på ønskelisten, men det blir nok ikke noe nytt bad her før om noen år.

  Ha en fin fredagskveld og kos deg med britisk krim :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Dette badet ditt var lekkert !!!!
  Vi har to bad og et gjestetoalett......og alt er i bruk hver dag!!

  ha en fin lørdag.....jeg skal prøve å bli ferdig med vaskerommet i helgen!!

  SvarSlett
 3. En utfording fra meg til deg på bloggen min. Ta den om du føler for det;)

  SvarSlett
 4. Så fint et bad du har. Jeg elsker stilen din, og gleder meg hver gang når du kommer med nye innlegg!
  Ha en god helg!
  Hilsen Liv Johanne

  SvarSlett
 5. Utrolig lekkert bad dere har! Men alt hva du viser i fra hjemmet ditt er jo bare så utrolig gjennomført! Ha en fin lørdags kveld! Klem fra Linda

  SvarSlett
 6. God kveld!
  For et utrolig fint bad dere har!! Takk for titten :)

  God helg til deg også! Klem fra Livy

  SvarSlett
 7. Knallfibt badekar! Et slikt står på min ønskeliste også ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 8. Rett og slett et lekkert bad, jeg har lyst å bytte ut mitt badekar med et slikt som dette, men jeg er ikke sikker på om jeg finner et som er lite nok...Vi får se hva jeg finner...Sååå fint det skapet med vask....

  SvarSlett
 9. Der var det lekre badekaret ja;)

  Tv er jo bare tull, drit i det, mye kjekkere her hos oss i blogglandia:))

  Hils jengen og ha en superduper uke
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Veldig fine bilder, lurer også på om det skal bli badekar med løveføtter eller innebygget, men det er jo veldig flott med slikt med løveføtter ser jeg!

  Ha en riktig fin dag videre:)

  SvarSlett
 11. For et fantastisk bad!!! rene spaet jo!!! *drømme* nydelig blogg du har og:) Følger deg jeg:)

  SvarSlett
 12. Kjempefint bad du har;) Jeg hadde sikkert valgt noe lignende hvis jeg skulle ordnet et bad, et slikt nostalgiskt badekar er jo den store drømmen;) Samtidig så må jeg jo spørre meg selv om hvor ofte jeg tar et ordentlig bad- og det er ikke ofte- desverre- for det er jo så godt å slappe av i badekaret;) Flink du er som rydder og vasker;) Nå er vi kommet hjem, så nå er tiden overmoden for å rydde og vaske her også..og den stakkars hagen trenger også litt hjelp...jaja..alt i sin tid;) Håper du har hatt en fin uke;)

  SvarSlett
 13. Heisann!
  Kos dere masse i helgen dere også;)
  Klem

  SvarSlett
 14. Tenker du koser deg i finværet!!!

  ha en fin lørdagskveld:o)

  SvarSlett