tirsdag 18. august 2009

Day Home


En tur til Day Birger et Mikkelsens hovedkontor på Kongens Nytorv i København, var for å få en oversikt over vårens nyheter på interiør. Skal ikke si så mye om hva som kommer, men det er veldig mye lekkert!!!

I den siste utgaven av danske Rum, er det en reportasje om Day Home og den skjønne designeren Marianne Brandi, og det er lekre bilder derfra, der stilen er en blanding av moderne glamour og avslappet bohem.


Disse lysestakene i messing med 3 lag sølv er i classic kolleksjonen, og er helt nydelige! På gata utenfor skimter vi en stor fan som venter på å få et glimt av Madonna, som bodde på hotellet der, hun skulle spille konsert i parken denne kvelden. Den konserten skulle jeg gjerne fått med meg, i det nydelige været som var:)

Her vil jeg vise noen av nyhetene fra Day Home vi nett har fått inn i butikken:
Skjønne puter og quiltteppe, nydelig lillafarge, noe mer nedtonet enn den skarpe lillafargen som var i vår.


Digger den nye fasongen på velourputen, som måler 40x60 cm.I kveld har jeg vært med minstejenta mi på første fiolintime på kultuskolen. Hun fikk den minste fiolin jeg noen gang har sett. Håper spillegleden og interessen for å lære fortsetter lenge, for den var iallefall på topp i dag:)
Ha en fortsatt fin uke!
Klem Anita

11 kommentarer:

 1. SÅ mye fint!!

  Ha en flott onsdag, her i Bergen begynner skolene i dag.
  Spennende!
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Day har jo sååå mye fint...heldig som får sniktitte i det som kommer, og ikke minst kjøpe inn....Hadde sikkert gått helt amok!

  SvarSlett
 3. Ja og du....for et nydelig hjem dere har, fantastisk flott, både kjøkken, stue, soverom og hage....nydelig!

  SvarSlett
 4. Vilken fin blogg och vad fint du har hemma!!! Ditt kök har detaljer som precis likadana som i mitt Kvänumkök...

  Jag kommer igen!!!

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Veldig interesange innlegg her:)
  Gleder meg til i morra.
  Jeg blir på messen på fredag også, eller skal jeg heller ta lørdag sammen med dere? Ble litt i tvil nå da. Får se hvor mye jeg får gjort i morra. Har jo bestillt så mye fra før at det er ikke så veldig mange jeg skal besøke, men du vet hvor dan det er. tiden flyr fort i det virvaret der ute.

  Vi snakkes;)

  SvarSlett
 6. så fin blogg du har, her fant jeg mye som inspirerte :) det er INGENTING som slår dansk design, de er og blir number one! liker day sine klær godt..

  spennende med fiolintimer :)
  vibeke

  SvarSlett
 7. Så flotte ting du presenterer :)

  Kjekt med en liten fiolinspiller i hus, da :)

  Det er kjekt med høner, takk for navneforslag! Koselig kommentar om Emil i Lønneberget.

  Ha en fin onsdagskveld! hilsen Margrethe

  SvarSlett
 8. Så fine ting du viser. Nå fikk jeg lyst på noe nytt!

  Takk for koselig kommentar hos meg. Jeg smiler enda.

  Klem og ha en fin ukeslutt - ingunn :)

  SvarSlett
 9. Jobber desverre ikke med interiør, utenom når jeg innreder kontor som vi leier ut, og det er ikke hver dag det skjer....Skal i dag levere inn noen møtestoler til en møbletapetsere men ikke noe spennende desverre...men jeg gleder meg til å sjekke ut verkstedet og stoffene deres, for er de flinke kommer det mer jobb til dem fra meg...ha ha ha....Har en Howard sofa fra Engelson som trenger nytt trekk, og de kunne lage løst trekk så jeg er fristet til å ta den med meg også...vi får se...Ha en fin helg!

  SvarSlett
 10. Så spennende dette såg ut!! Artig at datteren din skal spille fiolin, det er mye glede i å beherske et musikkinstrument;)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett