lørdag 8. oktober 2011

Nyter...

...et lite øyeblikk..huset er ryddet og vasket..bort med skolesekker, idrettstøy, svettede fotballsko, nå er det høstferie, og jeg kunne endelig få tatt litt bilder etter dagens opprydning i gangen:)) Egentlig er det helt topp når det flyter rundt i huset, fordi det er tegn på liv og røre, akkurat slik en barnefamilie skal være:)) Mulig det er derfor jeg ikke "rekker" å blogge så ofte, for bilder av rot tar seg jo ikke særlig godt ut på en interiørblogg:) Men akkurat nå er det mine favoritter som pryder gangen:)) 


Praktisk klesstativ fra House doctor..


Kule bootsene jeg kjøpte med hjem fra Paris, er fra  Fiorentini+Baker


Min favo dressjakke fra Patritzia Pepe


Fine smykker fra Verivinci, kjøpte jeg på Lille Rips på Bolig og interiørmessen i Bergen...er så praktisk med mobilvesken..Endelig har jeg kontroll over iphonen min:))
...og til slutt, verdens skjønneste Lillypusen:))


PS! Sliter med Googlekontoen min, for den blir ikke godtatt når skal legge inn kommentar hos alle bloggere jeg har prøvd å skrive kommentar hos. Veldig kjedelig, for alt blir slettet, når jeg er trykker på Googlekonto. Noen som vet hva som kan være feil, og kan gi meg tips, så er jeg kjempetakknemlig:)) Har så lyst til å få det fixet..

Tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått, de varmer mitt hjerte!!!
 Ønsker alle som titter innom en riktig fin helg:))

Klem Anita

10 kommentarer:

 1. Hei hei:) Kjenner godt det du beskrive, sjeldan huset er bloggbart med tre barn som er med på masse;) Men sånn er det jo berre i ein periode av livet, ein må jo vere glade for at dei er friske og raske og kan ta for seg av livet mange glader(o så får ein berre bestemme seg for at rot av og til er ok). Eg hadde og problem med å legge inn kommentarar ein periode, men no er det i orden igjen ser det ut som;) Håpar det "fiksar" seg sjølv hos deg og;) ha ein flott helg saman med dine!

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 2. Så lekkert!
  Du har et så utrolig vakkert hjem!
  Jeg blir SÅ inspirert av å besøke
  bloggen din!!!
  Har ønskeplaner om en kjøretur på over 3,5 time
  for å gå shoppe-amokk i butikken din :-)))
  Tiden vil vise om jeg får mannen med meg....
  Er det noen måte det er mulig å få sett litt
  mer av hva du har inne i butikken??
  Hvilke merker du har feks?
  Er på jakt etter et røft stort vitrineskap,
  et par tøffe "gostoler" og en benk av noe slag til å ha i hallen :-)

  Riktig fin lørdag til deg!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Fine bilder du viser. I flott dagslys.
  Dressjakken fra PP fikk jeg også lyst på..
  Hadde problemer med kommentarer for en liten stund siden jeg også. Gikk bare å kommentere som anonym. Syntes de ofte har problemer jeg....
  Ha en fin lørdag :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Du har det så utrolig lekkert og stilfullt!!
  Kanskje jeg har løsningen på kommentarproblemet. Jeg har slitt en stund selv, men etter at jeg byttet nettleser går det helt fint! Jeg hadde tidligere explorer, men nå bruker jeg google chrome. Håper dette var til litt hjelp.
  Ønsker deg en riktig fin helg ;)

  SvarSlett
 5. Hei Anita. Huset ditt er så lekkert, så stilrent og flott i gangen. Rot hører med, man skal leve også ikke bare rydde å vaske. Nå som det er høst er det ekstra koselig å være inne å kose seg, tenne masse lys og bare slappe av å være sammen. Riktig god helg til deg og dine. Gleder meg til flere bilder fra hjemmet ditt og butikken. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett
 6. ååå, denne gangen er så fin!! Hva har du behandlet tregulvet ditt med? nydelig med så lyse gulv - men at treverket likevel kommer klart frem :o)

  jeg leste et sted en som hadde samme problem : hun tok vekk den haken hvor det står : "forbli pålogget" når du logger inn på kontoen sin. da ordnet alt seg.

  Lillypusen din er helt nydelig!

  Klem J,

  SvarSlett
 7. Ja man må nyte øyeblikkene når alt er ryddig og rent! :) Lekkert alt du viser, veldig inspirerende :) Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Nå hadde jeg nettopp skrevet en laang kommentar, så fikk jeg ikke lagt den inn..Prøver meg med anonym da..

  Du har den fineste gangen jeg vet om, Anita! Du har rett og slett drømmehuset mitt:)
  Takk for koselig hilsen hos meg, gjør meg alltid glad:)

  Ha en fin helg og en god høstferiem det blir ferie på deg også!:O)

  Klem, Marte - Misarella

  SvarSlett
 9. Eg blei så glad i går når eg såg melding og mail :) Men trur kanskje at svaret mitt gjekk til din bedre halvdel? Eg plukker i alle fall gjerne opp putene og skal prøva å la vera at smilet gå rundt ;) Takk takk for ekstraservice!

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. Rent snyggt enkelt. Min stil
  Kram Eva

  SvarSlett