søndag 30. oktober 2011

Tilbakeblikk fra i sommer:))

I dag vil jeg ta dere med på en liten rundtur i den vakreste hage, Baroniet i Rosendal, her på vestlandet.    Det er et slott fra 1600-tallet. Hagen  her er godt bevart, med gamle store trær, vakre roser, grusstier og store gressplener, som gjør at det så utrolig stemningsfullt. Som jeg elsker denne hagen vi besøkte en fin augustdag i sommer:)


Inngangspartiet til en av de små cafeene:))


Velvokst buxbom hekk...Jeg vil også ha en sånn:))


Jentene syns det var spennende å komme tilbake hit, og de mente at buxbomhekken hadde vokst seg større siden sist vi var her, og det tror jeg må være fem år siden.
Drivhuscafeen er virkelig verdt et besøk. Her lages det deilig mat, med råvarer fra cafeens egen kjøkken og urtehage:)


Syns de store flotte trærne er med på å ivareta den gode stemningen, slottet er en stor bygning, og trærne er enda større. Virkelig flott:))
Har ikke vært så god til å oppdatere her inne på bloggen i det siste, men ser at jeg likevel får mye besøk, og det er hyggelig:)  Tusen takk for alle koselige kommentarer som dere har lagt igjen!!!

Det er travle tider i butikken, og fylles stadig på med nyheter, som dere kan se mer av her:)

Ha en fin fin ukestart, tenk at det snart er november!!!


Klem Anita

3 kommentarer:

 1. Hei Anita. Så fint det var der, har ikke vært der selv. Kanskje vært en tur dit en sommer. Dere har så mye flott i butikken nå. Snart kommer vel masse juleting også, blir spennenden å se. Ha en fin uke, nyt det siste av helgen. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Å, ble så glad av å se disse bildene! Jeg hadde arbeidsuke i baroniet i 8. klasse! Det var spennende kan jeg love deg! Veldig glad i stedet - farmor har hytte en liten halvtimes kjøretur fra baroniet, så her har jeg vært flere ganger:)

  Kos deg i butikken, det er jo en gøy, MEN travel tid som står for døren:))

  Klem, Marte ( veeeldig bloggdvale på meg for tiden...)

  SvarSlett
 3. Härliga härliga bilder!! Alltid så fina och inspirerande bilder :D

  Ha en mysig kväll!

  Kramar Linda

  SvarSlett