fredag 10. juli 2009

Det vesle huset i hagenI hagen har den minste jenta mi et lite hus, som hun hun kaller "klubbhuset", der hun ofte koser seg sammen med sine venninner.
Har hjulpet henne med å lage det litt koselig og nostalgisk. Litt greengate keramikk, søte bamser fra Lisbeth Dahl, tremøblene malte jeg for flere år siden.
Hun er en omsorsfull jente, så derfor har hun fått egne blomster som hun selv skal passe på. Blir spennende å se hvordan det kommer til å gå.
Denne stilen er kanskje en kontrast til det denne jenta er mest opptatt av for tiden, nemlig Hannah Montana og High Scool Musical, og alt det amerikanske stoffet som hun inntar på Disney channel. Skal ikke si noe negativt om det, men jeg syns at 7-åringer er alt for små til å ha tenåringsidoler. De er jo bare små barn som skal leke og kose seg dagen lang!!!
Ha en fin fredagskveld!
Klem Anita
24 kommentarer:

 1. ...men så eventyrlig søtt...!

  magny*

  SvarSlett
 2. Hei og hjertelig takk for koselig award og hilsen!!! Ble veldig glad!!!

  er så enig med deg, det er ikke de beste forbildene når de er så små...Vet ikke hvor mange H Montana ting og tang eldstejenta har fått til bursdager av venninner etc....Vanskelig å stå imot....
  Men lekehuset var NYDELIG!! Jeg holder på å tenke ut hvordan innrede vårt, så her fant jeg masse tips!! Takk. Klem, Marianne

  SvarSlett
 3. Heldig vakker pike!!!!Og jeg er enig med deg at det noen ganger kan være litt skremmende med idoler...men som regel er disse små jentene våre så fornuftige at det går bra;O)Husker datteren min ELSKET spice girl og da var hun ikke store jenta!!!!Bedre med H Montana da spør du meg;O)klem

  SvarSlett
 4. Sukk, så nydelig dette var!! Både hus og jente!! Søt kjole hun hadde!! Må inrømme at jeg er bittelitt sjalu på de som har jente- for det er jo litt ekstra man kan finne på da;) Har malt lekemøblene til storebror- og den ene stolen ble på mystisk hvis litt rosa...jaja- veggene ble blå, så da så!! Den lekehytta var helt super, kjempefin voksduk på bordet og flotte kopper og mugge..hadde sikkert beholdt det selv;)
  Så fint at hun får ansvar for egne planter!! Jeg har akkurat maken som på siste bildet.
  Ha en fin-fin helg!!

  SvarSlett
 5. Ååh så koselige bilder!!
  En nydelig jente som er heldig å ha dette skjønne lille huset!!
  så koselig du har pyntet der da:o)
  Grattis med award og koselig at du vil dele med meg!!
  det setter jeg pris på!

  ha en fin lørdag :o)

  SvarSlett
 6. Takk for supert tips til "klubbhus" Går det an å få tak i et slikt på bruktmarkedet tro? Selv hadde jeg en lekestue som kom hjem til oss på lastebil - arvet av et eldre søskenbarn :-)

  SvarSlett
 7. Tusen hjertelig takk for den flotte kommentaren!! :)

  Såååå utrolig nydelig og romantisk lekestue! tenker hun koser seg der. Så flink du er :)

  Det var bare helt nydelige bilder:)))

  må du ha en flott helg videre og kose deg masse

  Klem Hilde :o)

  SvarSlett
 8. Hei hei.
  Så koseleg hytte jenta di har, og så heldig ho er som har ei mamma som kan hjelpe henne å pynte der:)
  God sommar til deg.
  Smil H

  SvarSlett
 9. Så skjønn og søt både hytte og jente:)

  Nå gleder vi oss til å treffe dere alle sammen i dag.

  Klem:)

  SvarSlett
 10. så utrolig fin hytte!
  og nydelig jente.
  og HELT enig med deg ang tenåringsidoler og disney!

  SvarSlett
 11. tuuusen takk for award!!!! Setter pris på den! Og et utrolig fint klubbhus!!!

  klem camilla

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselig award! Det satte jeg pris på! Den er sendt tilbake :)

  For ei skjønn jente! Vakker lekestue var det også! Blomstene får det sikkert bra hos henne :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 13. Takk for koselig hilsen hos meg.

  Så vakre bilder av jenta di og lekestua. Tror på å ikke stresse det barna er opptatt av, men introdusere bøker, og andre ting som gjør at det blir en fin balanse.

  Klem ingunn

  SvarSlett
 14. Utrolig flott, jeg ble virkelig inspirert. Jeg holder på med vårt lekehus, men det har tatt litt tid da vi ikke har fått lagt gulv før nå i helgen. Men nå skal mor svinge seg rundt og det skal bli gardiner og bor dog stoler mm.

  SvarSlett
 15. Ååå, tenk å bo sånn, med de flotteste "maleriene" utenfor vinduene. Ja det er veldig pent og smakfult inne også altså ;-) Lillehuset er jo bare kjempesøtt - rene drømmen for små frøkner.

  Ble geleidet hit via Wallas Verden - en vellykket avstikker! :)

  SvarSlett
 16. Så nydelige bilder, en veldig inspirerende blogg! Vi skal bygge hus først, men håper at det kommer en lekehytte etterhvert :) Deres var utrolig fin og et koselig hjem hadde dere også. Håper det er greit at jeg linker til deg på bloggen min. La meg til som følger også :)

  SvarSlett
 17. Hei!
  Nå kom jeg inn vi Wallas verden jeg. Og det var jammen verdt et besøk! Så nydelig det var her!!!!

  Tusen takk for titten!
  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 18. Hejsan, Viola här..fann dig hos min goa bloggvän Ragnhild och blev nyfiken så klart på de bilder hon visade från ditt hem. Tyckte bloggen din var så vacker med härliga interiörsbilder så jag var tvungen att lämna ett par rader efter mig. Själv har jag en svensk nätbutik där jag bare säljer gamla vackra ting och visar bilder på min blogg från bägge mina hem. Du är så välkommen om du vill...ha en fin kväll, klem VIOLAN

  SvarSlett
 19. Hei..så hyggelig å høre fra deg og at pavlovaen min falt i smak...Har smugkikket inn i ditt vakre hjem hos Walla..Nå skal jeg ta meg en lengere titt her hos deg...Sommerhilsen fra Maliva

  SvarSlett
 20. Hei! Fant deg via Walla, og du for et vakkert hjem du har:) Nydelig datter og lekestue også.

  SvarSlett
 21. For et nydelig nydelig klubbhus! Og vakker jente også!
  Fant deg også via Walla, og dette var en koselig blogg som jeg gjerne titter innom igjen!

  SvarSlett
 22. Kjempenydelig hus så skjønner så godt at dette er populært for små prinsesser.Sommerklemmer

  SvarSlett
 23. Så artig at du trodde det, men det er jeg altså ikke..dette er tredje gang jeg prøver meg på dette, laget noen til barnedåp for to år siden..men det er ikke så vanskelig- gjelder bare å bruke litt tid- og snauklippe buskene i hagen;)
  Nei, det blir lite blogging- men nå skal jeg skjerpe meg..har jo diverse jeg kan blogge om;) Synes det er artig å ha det som dokumentasjon på at jeg faktisk har gjort noe;) Men, det er absolutt herlig å kunne være litt ute;) Gikk kveldstur i kveld- så tre elg..og en stund så det nesten ut som om de hadde tenkt å ta opp jakten på oss..heldigvis ombestemte de seg;) Store dyr dette- så vil ikke ha dem som uvenner;)
  Natti natt!

  SvarSlett
 24. Kontraster er bra:O) Å Hanna Montana har gått en høy gang her i huset også. Å det har funket helt fint med hvitt og nostalgisk sammen med Hanna. he he.
  Et nydelig lite klubbhus som absolutt prinsessa deres kan være meget stolt av. Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett