onsdag 29. juli 2009

Savner solen...Her er de siste bildene fra sommerens feriested i Toscana! Savner solen og varmen allerede! For etter at vi kom hjem har det regnet hver eneste dag! Er sommeren er over her i vest mon tro? Håper jo vi får flere sommerdager før det blir høst:) Lurer på hvordan været er rundt om kring, skinner solen hos deg?
Uansett vær, ha en superfin dag!
Klem Anita10 kommentarer:

 1. her (stavanger)bytter det på å kun være overskyet til å overskyet og regn. veldig kaldt er det også. solen kommer sikkert til skoelstart:)

  SvarSlett
 2. Savner solen jeg og.. denne ferien her har vært stusselig, så det blir nok varmere strøk for oss neste år ja!!
  klem

  SvarSlett
 3. Hadde sol i går,
  men ellers bare regn og grått vær her og..
  Knurr...
  Ha en fin dag ;o) Klem J.

  SvarSlett
 4. Det så helt skjønnt ut der. Herlig hus, baseng også høres det ut som en koslig plass. Skjønner godt du savner plassen og solen. Har vært litt oppå og ned med været her også. i forgårs regnet det hele dagen og jeg ble litt bekymret for konserten. Men da skinte solen hele dagen og det var varmt og fint. Det kom noen dråper under oppvarmingskonserten men vi ble ikke skikkelig våte en gang. Og med varmen fra alle folkene, sto litt tett skjønner du, ja så ble vi fort tørre. Konserten var veldig gøy:)
  Går og lurer på om det blir sol på vestlandet så vi kan ta oss en tur. Kanskje i neste uke. Men jeg orker ikke kjøre så langt om det bare skal regne. Da får vi heller ta en helg seinere. Har dere lyst å bo hos oss under messen? Bare gi beskjed, det er plass nå når Telma sitt rom er brukbart.

  Ha en skjønn dag
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Så vakkert det ser ut der!

  Her sprutregner det i dag. Skikkelig trasig, men man får finne på noe inne. Jeg håper ikke sommeren er over... og at vi får en lang og varm høst!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Savner solen ja, det gjør jeg også. Har hatt sol to dager etter at vi kom hjem fra spania forrige lørdag. Og ikke så varmt at man kan dra på stranden heller. Det positive med det er at da føles det litt bedre å sitte på jobb. hehe..
  Får heller ta en utenlandstur igjen til jul :)
  Lekkert hus dere har bodd i denne sommeren.
  Solen er tilbake før vi vet ordet av det. Neste helg er det meldt 23 grader skyfritt igjen.
  Klem

  SvarSlett
 7. Det så UTROLIG deilig ut gitt. Elsker Italia selvom det har blitt noen år siden sist jeg var der....vi har satset på sommerferie i Son i år..men det tror jeg vi dropper neste år! Toscana er forresten mitt favoritt område, og når vi var der sist ble det både Firenze og Venezia på oss! Ha en fin onsdag! Ps her har det både vært regn og sol..Linda

  SvarSlett
 8. For et vakkert hus;) Må være fantastisk å feriere i slike omgivelser;) Vi bor veldig landlig til, slev om vi på en måte bor i sentrum,hihi- sentrum i periferien liksom;) Tar ca en time å kjøre til en litt større plass med det mest obligatoriske av butikker, tre timer ca til Trondheim;) Men med små barn er det ikke noe særlig å farte på butikker uansett;)
  Og her har vi ganske så fint vær- selv om det er overskyet;) Håper det blir noen godværsdager på dere også etterhvert;)

  SvarSlett
 9. Heisann!!
  et nydelig sted dere har leiet i sommer!!
  Har aldri vært hverken i Italia eller Frankrike men det kunne jeg virkelig tenkt meg!!
  Det ser bare sååå koselig ut!!
  Er glad vi hadde sydenturen i juni....for dette været er virkelig tragisk!!
  Hadde litt sol nå disse dagene østpå men her er det grått nå!! Fortsetter dette blir det nok en sydentur i høst!!
  Håper på litt hagevær jeg nå....kos deg så godt du kan:o)

  SvarSlett
 10. Her i Tromsø har vi hatt noen fantastiske uker. Solen skinner fra skyfri himmel, tempen ligger på 25-30+:)

  SvarSlett