fredag 31. juli 2009

Jenterom

Her er en liten titt inn på eldstejenta sitt soverom. Rommet er stort og romslig, i lyse farger, gulvet er som i de fleste andre rommene, hvitkalket og oljet furugulv. Nå har rommet fått en liten fornyelse med nye puter i gult og blått fra Kid. Rammene på veggen er fra Europris, og bildene i rammene har jenta fotografert selv i sommerferien.

Globusen kjøpte jeg hos vår lokale bokhandler for noen dager siden, jenta er så begeistret for den, og har allerede vært "på reis " jorden rundt flere ganger. "Daybeden" er en god rammemadrass fra Wonderland, som vi har satt på lave ben, så det blir en fin sittehøyde. Den er så kjekk, og brukes både til sofa og seng når venninner er på overnatting. Luckynumber putene med tall på er fra Dayhome, herlige velourtepper fra Tinekhome, puffene og bordet er fra Nordal, og den grå krakken er fra Tolix. Alt dette selger vi i vår møbel og interiørbutikk.Stol i skinn fra Aumaison, som vi også forhandler. Kuskinnet på gulvet skal lune bra til vinteren.


Sengen er fra Englesson, stockholmserien, som vi også forhandler i butikken.
Linputen i sengen kjøpte jeg på S butik & atelje i Gamla stan, Stockholm i vinter.


Måtte også få med et bilde av makrameutstyret, for denne jenta elsker makrame. Hun er kjempeflink, og lager nydelige smykker.
Riktig god helg til alle som stikker innom!
Klem Anita17 kommentarer:

 1. så fint rom med masse flotte detaljer!
  klem

  SvarSlett
 2. Så koselig rom!
  Kjempefin seng og nattbord!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. Et flott barnrom..
  Fin mix mellom barne- og ungdomsrom ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 4. et skikkelig pent jenterom!!
  fine møbler.

  SvarSlett
 5. Så tøft rom hun har!!
  Masse fine detaljer:o)

  Her er opplett....juhuu!!
  ha en fin helg:o)

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at jenta trives godt der! Veldig fint rom.

  Har veldig lysst til å reise til Toscana (og Firenze) selv en gang; ser ut som dere har hatt det flott der! Fant imidlertid et Middelhavscruice jeg også kunne tenkt meg, selv om jeg trives best med bena på jorda (har blitt mer pysete når det gjelder vann og fly etter at jeg fikk barn :0/, er det normalt tro?!

  Mvh Mette

  SvarSlett
 7. Nydelig rom hun har;) Stilige de putene med tall på..og for en tøff stol- og nydelig seng, dere forhandler virkelig mye fint i butikken deres;) Synd jeg ikke bor nærmere, hadde sikkert blitt fast kunde;) Flink hun er til å ta bilder- også blir det mye mer personlig med egne bilder på veggene;)
  Du må vise oss noen av smykkene hun lager;)
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 8. Så utrolig fint og gjennomført et rom!Ha ei fin helg,klem

  SvarSlett
 9. Må si her var flott. Fy søren så mye lekkert hun har på rommet sitt. Også så flink med makrame.
  Jeg har lovet meg selv å male sengen som Telma skal ha i morra den dag. Hun er så glad for å få ligge på eget rom at hun ligger på madrass rett på gulvet der inne.

  Superduper helg til dere alle.
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Fine bilder :) Også veldig informativt innlegg.
  Har kjempe lyst på sånn stol selv, men tror ikke lommeboken er helt enig. Er den ikke veldig dyr?
  Fortsatt god fredagskveld og helg :)

  SvarSlett
 11. For et kosleig jenterom! Skikkelig flott med personlig vri. Koselig med egne bilder :)

  Ha en fin helg :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 12. Så flott det er!! Jenat mi på snart 10 år vil også forandre rommet sitt, synes det har så abrnslig preg..Jeg derimot synes det er sukkersøtt:-) Jaja, det blir vel litt forandring..Artige puter også du hadde! God helg!

  SvarSlett
 13. Oj, så mysigt!!! gillar kuddarna =) kram kram josse

  SvarSlett
 14. Hei....ja dette var et koselig rom..med mange vakre detaljer..Har samme kuskinn i den fargen jeg også...tar den nok frem snart nå,hvis ikke varmen kommer tilbake.En fin dag til deg fra Maliva

  SvarSlett
 15. Hei igjen;) Jeg kan jo prøve å forklare hvordan du linker;) Du må være pålogget, inne hos meg høyreklikker du på bildet og velger lagre som, så lagrer du bildet, inne hos deg trykker du øverst der det står "tilpass" (utforming), så velger du legg til gadget fra høyrekolonne- da kommer det opp ulike valg- velg legg til bilde- last opp bilde fra maskinen din, og skriv inn http://www.ralfefarfarsparadis.blogspot.com trykk på lagre- og da skulle det være i orden;)

  SvarSlett
 16. Ja det er absolutt verdt et besøk. Pappa og min kjære syntes kanskje ikke det var såå gøy, mange menn som satt utenfor på benkene. Hehe!

  SvarSlett
 17. Så nydelig jenterom, flott seng, har og handla masse med heffermehl...
  Biledrammene var kjempefine,

  SvarSlett