torsdag 5. august 2010

Hei!

I kveld tenkte jeg å vise litt bilder fra butikken. Det er veldig travelt for tiden, og det er jo kjekt, men det gjør at tiden til blogging blir nokså liten..

Lekker modulsofa i kunstrotting fra Artwood, sofabord i teak fra Housedoctor, puter fra Bynord og Dayhome.Morris sofaen fra Fogia er fylt med puter fra Tinekhome, det er min favorittsofa, den er stor og veldig komfortabel..har jo den selv hjemme..Kistebordet i rotting er fra Artwood.


Hampteppe fra Day home..finnes i forskjellige størrelser, de er bare sååå fine og billige:)

Herlige godbiter fra Bynord:)

Måtte jo få med meg hjem et par av de fine lyslyktene til Bynord, som jeg har satt her på mitt kombi skrivebord/spisestuebord i stua...de gir så vakkert og behagelig lys..
Er du i distriktet, eller på vei til Etnemarknaden, så stikk gjerne innom oss..vi har 20% på alt fra Greengate, Dayhome og Tinekhome i butikken hele uka!!!:)

Klem Anita

9 kommentarer:

 1. Sååå mye fint!
  Skulle ønske jeg bodde nærmere! Da hadde dette garantert vært min favoritt butikk!!:)

  SvarSlett
 2. Åhh så mye fint...
  Skulle gjerne besøkt butikken din :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Så mye fint. Jeg skulle også gjerne besøkt deres butikk. Mye lekkert, både i butikk og hjemme hos dere. Ahh...bare nyter bildene.
  Ha en fin dag.

  Klem Marte

  SvarSlett
 4. Hei Anita!!
  Mye lekkert i butikken deres...og nok bra at det er travelt på denne tiden av året :o)

  Ønsker deg en fin helg :o)

  SvarSlett
 5. Hei:) so mykje fint dåke har:)

  God helg:)

  SvarSlett
 6. Oj, så mycket fint ni har i butiken. Hampmattorna skall jag se efter, hade varit perfekt i vår hall/gang. Gärna med en sådan mjuk korg från Tine K till. Tack för inspirerande bilder (som vanligt!). God helg, Ulrika.

  SvarSlett
 7. Åh, jeg skulle så virkelig gjerne besøkt butikken deres, det har jeg tenkt flere ganger! Kan dere ikke åpne en i Oslo også? :)

  SvarSlett
 8. Det mangler ikke på utvalget her nei... Så mye fint du har i butikken!

  SvarSlett
 9. Sukk- jeg tror jeg må melde flytting- for her var det jo masse godbiter- også tilbud i tillegg da;) Må bare si at butikken ser helt herlig ut- kanskje jeg må legge neste års ferie dit;) De er i alle fall kjempeheldige de som bor i nærheten;) Håper det roer seg litt etterhvert- selv om det er kjekt også;) Ha en riktig fin helg;)

  SvarSlett