mandag 16. august 2010

En herlig helg..

Så nydelig sommervær vi har hatt de siste dagene her i vest, en fin avslutning på sommerferien for alle små og store:)
I helgen har vi gjort litt om på uteplassen, de hvite stolene har vi satt inn i lysthuset, så fikk vi plass til en stor svart modulsofa i kunstrotting, og et par solsenger i samme materiale..alltid kjekt med forandring, selv i slutten på sesongen...
..syns det ble en deilig plass å sitte/ligge å sløve..lese aviser og magasiner, og nyte det varme sommerværet under parasollen:)

Lillypusen liker seg også veldig godt ute når været er bra:)
Vi dro til elven for å bade litt på lørdag, gikk et lite stykke på en sti, og over noen jorder før vi kom frem...et fint alternativ til badestranden, fordi naturen er så fantastisk, og det er skjønt med ferskvann..

Fossefall...naturens eget "boblebad"...:)
...på søndag, som var strålende fin, var jeg med minstejenta på fotballcup, det var nesten alt for varmt og jeg lengtet etter badelivet..men hva gjør man ikke for de søte små...?:)
..2 dager igjen til skolestart og endel som skal ordnest... og i slutten av uken reiser vi til Danmark på innkjøpsmesse...litt å forbrede i forkant der også..tror ikke det blir tid til flere innlegg denne uken... men jeg satser på å komme tilbake med oppdatering etter turen:)
Ha en fin uke!!
Klem Anita

10 kommentarer:

 1. Elsker duken din!!! Er den fra Day?

  Ha en fin dag!
  KLem
  LIse

  SvarSlett
 2. hørtes og så ut som en fin helg.kanksje med unntak av fotballcup i varmen..he he..) ja..på lørdag var vi både i solsikkåker og stranden. helt nydelig vær.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder Anita - det er da jeg savner hjemstedet mitt:-)
  Lykke til på messa - kos deg masse!
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 4. En fin vecka önskar ag dig med.
  Kram Lina

  SvarSlett
 5. Ah, det badevannet minna meg veldig om plassen vi har hytte på, var der hver sommer som lita! Nå fikk jeg hjemmelengsel... Sukk...

  SvarSlett
 6. herlige sommerbilder :o)
  og Lillypusen er så fortryllende skjønn! Husker fortvilelsen du hadde da hun var på rømmen en periode! Godt det endte bra!
  Lykke til på messe, Anita!
  Klem J.

  SvarSlett
 7. Åh vilken vacker blogg, så mycket inspiration! Den är min nya favorit!
  Kram Veronica

  SvarSlett
 8. Hei. Flott uteplass du har, nydelig duk. God tur til Danmark. Hilsen fra Kjersti :-)

  SvarSlett
 9. Høres ut som det har vært en herlig helg, Anita! Ingenting er som elvebading:) Ser veldig fint ut med den nye sofakroken utenfor! God tur! Klem; Heidi

  SvarSlett
 10. Så herlige sommerbilder du viser! Ser at du har et fint "uterom" også!
  Ha en fn kveld.
  Klem

  SvarSlett