lørdag 7. august 2010

Oliventre

Hei!
Da er det allerede helg igjen:)
Utrolig hvor fort ukene går, og snart er det slutt på sommeren, uten at jeg føler at det har vært den store sommeren, når det gjelder sol og badetemperaturer her på vestlandet.

Sist jeg var på gartneriet her i bygda, ble jeg fristet til å kjøpe noe som var gav litt sydlansk stemning, og jeg fikk med meg hjem et par nye oliventrær og en palme som jeg har satt utenfor...i grå krukker fra Tinekhome...kanskje er det drømmen om sol og varmere strøk at det blir som det her:))
Blir spennende å se om de tåler klimaet vårt, og om jeg klarer å gi dem det stellet de trenger:)De fine Cafemøblene er fra Fermob...selger dem butikken vår, og de finnes i 24 forskjellige farger...
Ha en riktig fin helg!!! Håper sola titter frem hos deg og hos meg:))
Klem Anita

11 kommentarer:

 1. Nydelige oliventrær;) Har kjøpt cafestoler fra fermob selv i år-det er nok ganske mye mildere hos deg enn hos meg- så jeg tror det kan gå bra med oliventrærne. Mitt må jeg overvintre i kjelleren;) I dag skinner sola her- håper den gjør det samme hos deg;) Ha en fortsatt fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Hej!
  Det är så vackert med olivträd! Jag skulle vilja ha flera stycken här hemma :)
  Du har säkert fått frågan flera gånger men jag undrar om ni kommer att öppna en webshop? Ni verkar ha så mycket fint i butiken och det skulle ju vara fantastiskt att kunna ta del av det trots avståndet! :)
  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram Vanja!

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Flotte trær!
  Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt stållampen på kjøkkenet ditt?
  Har en lysekrone på kjøkkenet nå, men har veldig lyst på en i litt industriell stil:)
  Du har det så utrolig flott hjemme!

  Ønsker deg en god helg!

  Merete

  SvarSlett
 4. Vel, litt sol og bading har det blitt her i sommer.....Til og med jeg har badet en gang;)Men, synes allerede at det er litt høstluft ute nå, og jeg synes det er vedmodig at sommeren snart er over.

  Oliventre er så fint, bare så synd at jeg ikke er noe flink å stelle med dem, derfor har jeg ingen for øyeblikket....

  Ha en fin fin lørdag, Anita:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Alldeles nydelig!!!! :) Elsker oliventrær.

  God klem

  SvarSlett
 6. Hei Anita. Kjempe flott blogg du har, flott hjem. Det pledde som ligger over sofaen på bilde fra tv stua, selger dere det i butikken ? Har ikke egen blogg, men er innom bloggen din veldig ofte. Håper du har mulighet til og svare. Hilsen fra Kjersti

  SvarSlett
 7. Vackra träd och vackra krukor. Och Fermob cafémöbler finns högt på min önskelista. Detta året blev det en annan variant men kanske nästa år.... Olivträden övervintrars bra inomhus i ett ljust och svalt rum. Vattna sparsamt. Jag har ett som är 8 år gammalt i sommarhuset och 3 som är från detta året hemma i mitt nya hus. Jag håller tummarna för att jag ska kunna övervintra dem.

  SvarSlett
 8. Kjempefine oliventrær, krysser fingrene for at de varer- store sjanser for det:)
  Så flotte bilder fra butikken, føler liksom dere har alt det fine samlet i den butikken!:) Flinke innkjøpere, det er i alle fall helt sikkert!!:)

  Ønsker deg en fin helg, klem fra meg

  SvarSlett
 9. Ah, de oliventrærne er sååå fine, jeg har så lyst på slike altså! Her i Trøndelag er vi vant til at det ikke er sommer, men like kjipt hvert år! :P

  SvarSlett
 10. Hej, vilka vackra träd och vilket fint hus du har. Trevlig lördag aften!//kram maria

  SvarSlett
 11. Hei Kjersti!
  Hei Kjersti!
  Tusen takk for fin kommentar:)
  Ja vi selger teppet i butikken, det kommer fra Day home, og er hvitt med svart, grovt broderi, er utrolig glad i det selv..
  Mener vi har et par igjen i butikken.
  Bare send meg en mail viss du er interessert, så skal jeg sjekke prisen på det når jeg kommer på jobb i morgen:))
  Klem fra Anita

  SvarSlett