mandag 14. mars 2011

Invitasjon:)

For en liten tid siden ble vi tilbudt besøk av den franske kokken Nicolas Vahe, som lager gode franske spesialiteter for House doctor..og det takker vi selvfølgelig ja til, og på onsdag så arrangerer vi kundekveld for alle nye og gamle kunder... se annonsen her.


...og vi er i full gang med forbredelser...rengjøring, styling, og hyller fulle av nye vårvarer:)
Satser på fullt hus og en trivelig aften, og du er hjertligst velkommen:))
Klem Anita

7 kommentarer:

 1. Dette høres fantastisk ut.. Hadde jeg bare bodd nærmere hadde jeg kommet ;)
  Lykke til..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Åh, så lyst jeg har til å være med på det. Men det er nok for langt unna, dessverre... Det blir sikkert en kjempekveld :)

  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 3. Oi oi, det hørtes spennende ut! Dere må kose dere masse!! Skulle meget gjerne ha vært der!

  SvarSlett
 4. Blir nok kjempekjekt! Men eg lure egentleg på kva Bestlite-lampe kostar hos dåke - og om dåke har den i svart? Eg ønskjer meg så SJUKT stålampen du har bilde av her litt tidlegare. Kan du event. svara inne hos meg???

  Med helsing Marian

  SvarSlett
 5. Å - hørtes kjekt ut!
  Kjørte forbi butikken deres da vi kjørte t/r Rauland - jeg satt med laaaange øyne for å få med meg mest mulig fra der jeg satt og hadde SÅ lyst på en pause i Ølen, hi,hi :)

  Lykke til med arrangementet!
  Kjersti

  SvarSlett
 6. Høres spennende ut med slikt besøk;) Blir artig å se hvor jieldelampa di havner;) Jeg må vel få bestilt mine snart;) Håper du har en fin dag;)

  SvarSlett
 7. Hei Anita. Det høres jo helt fantastisk ut, men bor jo litt langt unna. Håper dere koser dere masse. Gleder meg til å se bilder. Hilsen Kjersti :-)

  SvarSlett