søndag 14. juni 2009

Fin Søndag


Endelig skinner solen og det er litt varmere i luften. I dag har vi sovet lenge, barna har hatt liggebesøk, noe som er det kjekkeste som fins, syns de! Nå skal dagen nytes ute!
Bildene er fra fremsiden av huset (hagemøblene, puter og pledd m.m fra Ølen møbel).
Håper solen skinner hos dere også!
Ha en fin søndag!
Klem Anita


9 kommentarer:

 1. Digg med strålende vær;)
  Her er også nydelig i dag, men Maja våknet med stiv nakke i dag og kan ikke gjøre stort....får vel legge meg i solen og nyte;)
  Ha en fin søndag;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Hei, hei..så koselig dette såg ut!! Har lignende hagemøbler selv..fra jysk- dine er vel fra skagerak..mine står i garasjen p.g.a plenens tilstand..litt kjedelig men kan jo sette de på fremsiden av huset..selv om det er skyggesiden..hvis det blir knallvarme i juli som de sier, så blir jo det perfekt..Det quiltet med sommerfugler var nydelig..har fått sansen for sommerfugler.
  Hyggelig at dere kan kose dere ute!!
  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 3. Flotte hagemøbler..
  Jeg er i tenkeboksen når det gjelder kjøp av nye møbler her.. heller mot en slik hvit sittegruppe som du har. Det er tidløst og vakkert!
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Så fint at også dere har hatt en fin dag.
  Jeg har satt solgt på korset, så da er det ditt:)

  Det ligger visst til familien det der med å ikke holde styr på bokstavene. Per, Terje og Walla er/var ikke så verst de heller:)) Det er bra dere holler ut med oss.
  Men det er fryktelig irriterende at jeg aldrig lærer. Samme feilene hver gang. Nå må jeg si at jeg skriver rettere med et tastatur enn med en blyant. Veldig rart egentlig, men sånn er det. Heldigvis. Men det er klart jeg bruker lengre tid. Må jo lese gjennom ørten ganger. Snakket med ei som brukte 5min. på å lage et blogginnlegg. For en drømmesituasjon.

  Stor klem:)

  SvarSlett
 5. Det er deilig med sommervær! Her har det vært helt passe, med sol og ikke alt for varmt. Overnatting er jo det kjekkeste som er :) Husker jo så godt hvordan det var!

  Ha en fin ukestart! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Hei, hei!
  Bålfatene dine er kommet. Kom i går faktisk. De er skikkelig flotte og tonge. Klarte ikke løfte pakka jeg. Så dette er solide greier. Godt jeg har en mann her. Vi tar de med når vi kommer over til neste uke.

  Håper dere har en fin dag. Her skinner solen og jeg har vært ute og vannet. Det er knusktørt i beddene. Men så blåser det litt kaldt, så jeg velger å sitte inne og jobbe litt. I dag er det skoleavslutning og vaskedugnad i Auroras klasse, så da går hele ettermiddagen til det. Men først skal jeg til Sandvika og titte litt på salget. Da må jeg løpe.

  Klme:)

  SvarSlett
 7. Takk for koselig kommentar. Det hjalp!

  Sov godt.

  SvarSlett
 8. pene møbler og sommerlige bilder.
  det er meg på bildene.
  må være grei med mannen min :)

  SvarSlett