tirsdag 30. juni 2009

Ting tar tid...
Ivertfall når det gjelder oppussing av gang. Nå er de aller fleste gulvene i huset hvitoljet furuplank, bortsett fra gangen nede, gangen oppe og trappen. For å skape en helhet er det nødvendig med nye flater i gangen også. Veggene, dørene oppe, og trappen skal males hvit. Det skal også legges hvitoljet furuplank i gangen nede. Problemet er at det er ikke lett å sette igang med et rom som er i bruk absolutt hele tiden, med barn og katt i hus. Derfor er det fristende å leige malere når vi drar på sommerferie, og komme hjem til en fix ferdig oppusset gang.
Håper dere alle har det bra i sommervarmen, om dere har ferie eller jobber! Jeg skal bare jobbe et par uker til før ferien begynner, gleder meg masse, ... men jeg koser meg på jobb, og det er så hyggelig på denne tiden med alle de kjekke turistene som kommer innom.
Klem Anita

9 kommentarer:

 1. Så nydelig trapp du har, virkelig flott var den. Synes det ser veldig fint ut nå også, men det blir helt sikkert stilrent og fint når det blir ferdig. Det kan være fristende å sette bort jobben, i alle fall hvis det er gode håndtverkere;) Så synes jeg det var flotte vinduer, så fint med slike hasper.
  Natti,natt!!

  SvarSlett
 2. Ja, ting tar tid. Pusser opp selv for tiden, og alt tar mye lenger tid enn jeg trodde.Men det er bare å se fremover og glede seg til at det skal bli fint til slutt. Ha en fin sommer!

  SvarSlett
 3. ...akkurat det skal vi gjøre i sommer!! Maler, snekker og eletriker skal pusse opp gangen mens vi er vekke.
  Vi skal bl.a ta trappen, noe som faktisk "tvinger" oss ut av huset for en periode...
  Fin trapp dere hadde!

  ha en deilig dag!

  Klem J.

  SvarSlett
 4. veldig fin trapp.
  og ja ting tar tid... :)

  SvarSlett
 5. Må man så må man. Men trenger jo ikke ha hvite gulver i gangen også. Du har en fin gang. Men jeg vet hvordane det er. Har en først begynnt å tenke på det så slipper det sjelden taket. Og er en overbevist om at det blir finere, noe det helt sikkert gjør, så er det nok bare å sette igang.
  Her males og males her også. Nå skal jeg liksom male oppe. Men du kan jo tenke deg hvor varmt det er der. Phuu!! Nå er ungene klarer til en tur i basenget. Jeg har ikke lyst men må vel bare finne meg i å være med de. Klart det er kjedelig for de å bare være i hagen hele dagen. Skulle gjerne tatt en tur ut til dere, men nå må jeg male og male og prøve og bli ferdig til svigers kommer den 11. I slutten av dednne uka drar jeg til Asker en tur.

  Kos dere masse så skal jeg se om vi får til en tur i morra kanskje.

  Klem:)

  SvarSlett
 6. For en lekker trapp! Helt nydelig var den. :)

  SvarSlett
 7. Så fint hos deg!!
  Høres helt fortreffelig ut å ha malere i hus mens en selv ferierer!!!
  ønsker deg en fin julimåned:o)

  SvarSlett
 8. Både trappen og gulvet var lekkert, skulle ønske det var hos meg, skulle vert gjort i både stue og kjøkken, men det får vente litt til.
  Flott blogg foresten;))

  SvarSlett