fredag 12. juni 2009

Mitt kontorI kveld skinte solen så vakkert inn på mitt kontor, at jeg tok noen bilder.
Her synes det godt at jeg er svak for fargeskalaen hvit-grå-svart.
Skrivebordet er faktisk det gamle kjøkkenbordet vårt, og det fungerer veldig godt når jeg holder på med interiøroppdrag. Da dekorerer jeg både bord og gulv med plantegninger, farge og materialplansjer, kataloger og bøker m.m. Det kan se veldig kaotisk ut her til tider, men det er veldig kjekt.
Ellers er det travle tider med å følge opp jentene mine som har fotballtreninger, fotballkamper, ekstraøvinger til danseforestilling på mandag, pianoøvinger til sommerkonsert på tirsdag, bursdagselskap, skoleavslutninger, lekser og prøver. Når alt dette er over, er det 8 uker skoleferie, men så mange uker skal ikke jeg ha.... og da må barnepass til minstejenta organiseres...skulle gjerne hatt 8 uker ferie jeg også....
Men nå gleder jeg meg til helgen!
Ha en fin fredag!
Klem Anita
15 kommentarer:

 1. Hei Anita..Nå har jeg tatt en lengere titt hos deg...Du har det bare så lekkert,i delikate farger...Jeg titter innom igjen jeg...Imens får du ha go`helg..hvor jeg håper sola titter frem til oss alle...Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Tusen takk !! :O)

  Hva er det du gjør i jobben, hva slags interiør oppdrag tar du?

  Gøy å jobbe med interiør kan jeg tenke meg, skulle ønske jeg hadde tatt utdannelse i dne retningen...sukk...men visste jo ikke det den gang:)

  Ja dete r mye med barna nå, avslutning og fotball og alt. Jeg har jo bare et barn, men er nok å styre med likevel!! :)

  SvarSlett
 3. Nydelig kontor..og så gjennomført i stilen..det blir veldig lekkert og litt svalt med slike fargenyanser..alltid koselig å titte inn til deg!! Ja kanskje jeg må bestille laken fra Sparkjøp..siden du var fornøyde med de..også trenger vi nye..kjøper sengesett i ny og ne..men glemmer laken, liksom litt kjedelig å kjøpe det.
  Ha en super helg!!

  SvarSlett
 4. For et flott kontor du har, nydelig fargekombinasjon! Kan tenke meg det er fint å sitte der å jobbe ja. Er nok mange av oss interiørbloggere som er misunnelig på utdannelsen din, og at du får utfolde deg og ha det som jobb ;)
  Har man unger er det mye som skal skje før sommeren, er siste innspurt nå!
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 5. For et stilig kontor!
  Skulle gjerne hatt egen pult og ikke minst eget rom jeg og...
  Godt å kunne trekke seg litt tilbake av og til! ;o)
  Likte kjempegodt den lampen!

  God helg! J.

  SvarSlett
 6. pent kontor.
  fin fargeskala.
  linker deg til på listen min.
  håper det er ok :)

  SvarSlett
 7. Veldig fint på kontoret ditt, som ellers i huset også! Ønsker deg en riktig fin helg:) Her er det kaldt og mye vind, så det blir nok ingen sommerhelg, men, men kanskje neste helg:)

  SvarSlett
 8. Så fint kontor du har da:o)
  Tenker du koser deg her!!
  Holder på å lage til et vi også....men ting tar tid!!

  ønsker deg en fin og avslappende helg:o)

  SvarSlett
 9. Må si at jeg virkelig liker stilen din og synes du har det kjempe flott hjemme hos deg:O)Vil bare se mer jeg:O)ha en fin helg!!!

  SvarSlett
 10. Flott kontor du har! Spisestuebord er den perfekte arbeidsplate! Bruker det mye når jeg syr! Og scrapper, tegner og maler...

  Lurer på en ting: du har jo kjøkken fra Kvänum (som har et utseende jeg liker veldig godt). Er ikke det fryktelig dyrt? Drømmer om et slikt kjøkken,ser du...

  God helg ønskes deg og dine! Klem fra Mette

  SvarSlett
 11. Hei på deg! Så fin bloggen din er! Den vil jeg gjerne følge. :) Ha en god helg!

  SvarSlett
 12. Så fint kontor du har!
  Høres veldig travelt ut....phu
  Godt det snart er ferie;)
  Natta fra Maja

  SvarSlett
 13. God morgen! Takk for raskt svar! Kommer til å sende dem en forespørsel uansett, jeg. Det er jo verdt å prøve, selv om det nok ligger i den øvre prisklassen (er heltre - og det må man betale for). Vi hadde Huseby-kjøkken i det forrige huset vårt, og i sammenligning med det er prisen kanskje ikke så ille.

  Ang. oppussing: Det er vel alltid slik når man gleder seg til å få det ferdig, ting tar tid - av og til litt lenger tid en planlagt. Og det at jeg får stadig nye idéer om løsninger, må jeg bare overse, de hadde nok kommet uansett...Det er alltid noe man kunne gjort annerledes, men som kanskje hadde gått på bekostning av noe annet.

  Til slutt må jeg bemerke den idylliske beliggenheten til huset deres. Den vestlandske naturen er utrolig vakker! Jeg har feriert i Hardanger - Hardengerfjordens perle - i alle år. Familietilknytning. Og moren min tok oss stadig med på bilturer i nærområdet, har vært i Etne om ikke i Ølen, på Stord og ellers området sør for Bergen. Jeg blir like "imponert" over naturen hver sommer - eller som de sier på engelsk "breath-taken" (tror jeg da;O)...)

  Det ble langt dette! Ønsker deg og dine en flott helg og håper dere har like bra vær som oss. Det virker som om varmen er tilbake! Klem fra Mette

  SvarSlett
 14. Du får trøste deg med at det er likt hos alle barnefamilier nå. Vi løper fra foreldresamtale til foreldremøte, til dugnader og avslutninger. Så innimellom alt dette er det altid en bursdag eller to eller 3. Vi feirer Telma på onsdag. Ikke lett å finne en ledig ettermiddag, så jeg er litt spent på hvor mange som klarer å komme.
  Morsomt å jobbe med fargekart og planlegging på et slikt fint kontor. Tør ikke slippe deg ned i roteverkstedkontoret vårt. Da besvimer du. Alle disse pc'ene og ledningene er et herk. Ja,ja.

  Hils alle sammen,
  Klem:)

  SvarSlett
 15. For et flott kontor, da! Og ingen kunne vel se at det var et gammelt kjøkkenbord :)

  SvarSlett